LAJMI I FUNDIT:

Kuzhina tradicionale

Byrek me mish dhe vezë të derdhura sipër: Brumi më i shijshëm pa shtrirje të koreve!

Byrek me mish dhe vezë të derdhura sipër: Brumi më i shijshëm pa shtrirje të koreve!

Kuzhina tradicionale
Leqenik i mbushur me panxhar: Kafjall i shkëlqyeshëm dhe i shëndetshëm!

Leqenik i mbushur me panxhar: Kafjall i shkëlqyeshëm dhe i shëndetshëm!

Kuzhina tradicionale
Mish me lakra në mënyrën tradicionale: Gjella më e mirë nga lakrat!

Mish me lakra në mënyrën tradicionale: Gjella më e mirë nga lakrat!

Kuzhina tradicionale
Receta e vetme për kaçamak i cili do t’ju nevojitet

Receta e vetme për kaçamak i cili do t’ju nevojitet

Kuzhina tradicionale
Ushqim i vjetër fshati në vend të bukës: Ky ushqim i vërtetë i ka vetëm tre përbërës!

Ushqim i vjetër fshati në vend të bukës: Ky ushqim i vërtetë i ka vetëm tre përbërës!

Kuzhina tradicionale
Pite me jogurt

Pite me jogurt

Kuzhina tradicionale
Fasule me kumbulla të thara

Fasule me kumbulla të thara

Kuzhina tradicionale
Pite e shpejtë me patate: E shijshme për çdo rast!

Pite e shpejtë me patate: E shijshme për çdo rast!

Kuzhina tradicionale
Kifle me arra: Recetë e cila bartet nga gjenerata në gjeneratë!

Kifle me arra: Recetë e cila bartet nga gjenerata në gjeneratë!

Kuzhina tradicionale
Pogaçja e ndrydhur me djathë dhe qumësht

Pogaçja e ndrydhur me djathë dhe qumësht

Kuzhina tradicionale
Sarma me lakër në tavë (Video)

Sarma me lakër në tavë (Video)

Kuzhina tradicionale
Receta për xhem shtëpiak nga kumbullat: pa konservanse

Receta për xhem shtëpiak nga kumbullat: pa konservanse

Kuzhina tradicionale
Reçel nga dredhëzat pa sheqer dhe pa i zier: Shumë i ëmbël, i freskët dhe i shëndetshëm! (RECETA)

Reçel nga dredhëzat pa sheqer dhe pa i zier: Shumë i ëmbël, i freskët dhe i shëndetshëm! (RECETA)

Kuzhina tradicionale
Çorba shtëpiake nga mishi i pulës sipas recetës së gjysheve tona

Çorba shtëpiake nga mishi i pulës sipas recetës së gjysheve tona

Kuzhina tradicionale
Buka e cila nuk ngjishet: Bymehet dyfish, do të kini sukses me siguri!

Buka e cila nuk ngjishet: Bymehet dyfish, do të kini sukses me siguri!

Kuzhina tradicionale
Lakror me presh dhe gjizë

Lakror me presh dhe gjizë

Kuzhina tradicionale
Byrek me mish pa petë

Byrek me mish pa petë

Kuzhina tradicionale
Do t’ju kërkojnë edhe më shumë: Recetë për mish me lakra turshi

Do t’ju kërkojnë edhe më shumë: Recetë për mish me lakra turshi

Kuzhina tradicionale
Si të bëni kroasanë të shijshëm

Si të bëni kroasanë të shijshëm

Kuzhina tradicionale
Gurabijet e gjyshes

Gurabijet e gjyshes

Kuzhina tradicionale
Lakror me dy petë

Lakror me dy petë

Kuzhina tradicionale
Tavë dheu

Tavë dheu

Kuzhina tradicionale
Qofte pule me salcë domatesh

Qofte pule me salcë domatesh

Kuzhina tradicionale
Çervish kavaje

Çervish kavaje

Kuzhina tradicionale