LAJMI I FUNDIT:

Fotografia

Fotografia e Kosovës

Fotografia e Kosovës

Fotografia
Shtatë muzikantë në një foto të Margaret Hasluckut

Shtatë muzikantë në një foto të Margaret Hasluckut

Fotografia
Gjon Mili dhe Picasso

Gjon Mili dhe Picasso

Fotografia
Fotot më ikonike të Ansel Adamsit, nga Perëndimi amerikan

Fotot më ikonike të Ansel Adamsit, nga Perëndimi amerikan

Fotografia
Imazhet magjike të fëmijërisë

Imazhet magjike të fëmijërisë

Fotografia
Mafiozët, vrasjet dhe rezistenca: Jeta nën mafien siciliane

Mafiozët, vrasjet dhe rezistenca: Jeta nën mafien siciliane

Fotografia
Realiteti i shtyri të ëndërrojnë: Fotografia amerikane në vitet 1929-1941

Realiteti i shtyri të ëndërrojnë: Fotografia amerikane në vitet 1929-1941

Fotografia
Kujtimet e ngrira: Imazhe e rralla të ekspeditës së Antarktidës

Kujtimet e ngrira: Imazhe e rralla të ekspeditës së Antarktidës

Fotografia
Katërmbëdhjetë fotografitë më interesante të vitit 2022

Katërmbëdhjetë fotografitë më interesante të vitit 2022

Fotografia
Merre një pozë!

Merre një pozë!

Fotografia
Fotografia më e mirë e realizuar nga Richard Mosse: Autostrada e Amazonës nëpër ferr

Fotografia më e mirë e realizuar nga Richard Mosse: Autostrada e Amazonës nëpër ferr

Fotografia
Fotografi që Marilynit ia hapi dyert e famës

Fotografi që Marilynit ia hapi dyert e famës

Fotografia
Fotografia më e mirë e Allan Tannenbaumit: John Lennoni dhe Yoko Ono, kinse duke bërë dashuri

Fotografia më e mirë e Allan Tannenbaumit: John Lennoni dhe Yoko Ono, kinse duke bërë dashuri

Fotografia
The Rolling Stones në objektivin e Jim Marshallit

The Rolling Stones në objektivin e Jim Marshallit

Fotografia
A është fotoja e parë shqiptare vërtet e vitit 1858?

A është fotoja e parë shqiptare vërtet e vitit 1858?

Fotografia
Dritaret e mendjes: Imazhet e hershme të Dora Maarit

Dritaret e mendjes: Imazhet e hershme të Dora Maarit

Fotografia
Historia e fotografisë së “ngacmimit”

Historia e fotografisë së “ngacmimit”

Fotografia
Enigmat në pamje të parë: Fotografia e Tom Sandbergut

Enigmat në pamje të parë: Fotografia e Tom Sandbergut

Fotografia
Vepra e ndaluar e Shirin Neshatit: Heshtja rebele

Vepra e ndaluar e Shirin Neshatit: Heshtja rebele

Fotografia
“S’du me t’pa, du me t’ndie”

“S’du me t’pa, du me t’ndie”

Agron Shala
Picasso dhe fotografja Lee Miller

Picasso dhe fotografja Lee Miller

Fotografia
Dy dekada në vatrat e krizës: Fotografitë më të mira të reporteres Lynsey Addario

Dy dekada në vatrat e krizës: Fotografitë më të mira të reporteres Lynsey Addario

Fotografia
Paul Lowe dhe fotografia më e mirë e tij në Sarajevën e rrethuar

Paul Lowe dhe fotografia më e mirë e tij në Sarajevën e rrethuar

Fotografia
Fotografia më e mirë e Mous Lamrabatit

Fotografia më e mirë e Mous Lamrabatit

Fotografia