LAJMI I FUNDIT:

Keshilla Modë

Liri fantastik: Vlerësohej nga kulturat e lashta, madje edhe sot është materiali më i kërkuar i fundverës

Liri fantastik: Vlerësohej nga kulturat e lashta, madje edhe sot është materiali më i kërkuar i fundverës

Keshilla Modë
Tri këshilla se si të dukeni e rregulluar në punë pa u munduar shumë

Tri këshilla se si të dukeni e rregulluar në punë pa u munduar shumë

Keshilla Modë
Pesë femrat më të stiluara këtë javë: Perla dhe triko sportive

Pesë femrat më të stiluara këtë javë: Perla dhe triko sportive

Keshilla Modë
Cila është ngjyra që nuk duhet të veshësh nëse do të marrësh shumë ‘likes’ në foto

Cila është ngjyra që nuk duhet të veshësh nëse do të marrësh shumë ‘likes’ në foto

Keshilla Modë
Zbuloni këmbët tuaja: Sugjerime se si dhe me çfarë të vishni minifunde dhe pantallona të nxehta

Zbuloni këmbët tuaja: Sugjerime se si dhe me çfarë të vishni minifunde dhe pantallona të nxehta

Keshilla Modë
Vajzat kreative e dinë se për çfarë shërbejnë thekët – atraktive në çanta, jelek dhe fustane të gjatë

Vajzat kreative e dinë se për çfarë shërbejnë thekët – atraktive në çanta, jelek dhe fustane të gjatë

Keshilla Modë
Dilema është zgjidhur: Ky model i syzeve më së miri i rri formës suaj të fytyrës!

Dilema është zgjidhur: Ky model i syzeve më së miri i rri formës suaj të fytyrës!

Keshilla Modë
Kreacioni retro i viteve ‘90 shkon shumë me funde të shkurtra

Kreacioni retro i viteve ‘90 shkon shumë me funde të shkurtra

Keshilla Modë
Pesë gabimet që bëni kur vishni rroba të bardha: Kështu duken të vjetra dhe e si të grisura

Pesë gabimet që bëni kur vishni rroba të bardha: Kështu duken të vjetra dhe e si të grisura

Keshilla Modë
Ju mungon frymëzimi për kombinimet e modës verore? Shikoni se çfarë kanë veshur influencueset

Ju mungon frymëzimi për kombinimet e modës verore? Shikoni se çfarë kanë veshur influencueset

Keshilla Modë
Fustanet me lidhëse: Krijimet me nyje janë një nga hitet e verës

Fustanet me lidhëse: Krijimet me nyje janë një nga hitet e verës

Keshilla Modë
Jeni gati ta kaloni verën me kombinimin e fustanit tuaj të preferuar veror + sandale?

Jeni gati ta kaloni verën me kombinimin e fustanit tuaj të preferuar veror + sandale?

Keshilla Modë
Që sërish të shkëlqejnë: Si t’i zbardhni dantellën e zverdhur dhe pambukun!

Që sërish të shkëlqejnë: Si t’i zbardhni dantellën e zverdhur dhe pambukun!

Keshilla Modë
Tetë mënyra si të kombinojmë një bluzë të bardhë

Tetë mënyra si të kombinojmë një bluzë të bardhë

Keshilla Modë
Kështu mbahen kapelet. Na e tregon Diane Kruger

Kështu mbahen kapelet. Na e tregon Diane Kruger

Keshilla Modë
Përparësitë e kaftanëve valëvitës: Me aksesorët e modës ndryshojmë stil

Përparësitë e kaftanëve valëvitës: Me aksesorët e modës ndryshojmë stil

Keshilla Modë
Pantallona të shkurtra në punë?! Po, duke ndjekur këto rregulla

Pantallona të shkurtra në punë?! Po, duke ndjekur këto rregulla

Keshilla Modë
Nëntë veshje verore të cilat do t’ju bëjnë të jeni të ëmbla dhe të parezistueshme

Nëntë veshje verore të cilat do t’ju bëjnë të jeni të ëmbla dhe të parezistueshme

Keshilla Modë
Si të kuptosh nëse do të të vrasin këpucët

Si të kuptosh nëse do të të vrasin këpucët

Keshilla Modë
Katër kombinime verore valëvitëse dhe komode për femrat e moshës së mesme

Katër kombinime verore valëvitëse dhe komode për femrat e moshës së mesme

Keshilla Modë
Si të vishni bluzat me bark përjashta pa rrezikuar të dukeni ‘vulgare’

Si të vishni bluzat me bark përjashta pa rrezikuar të dukeni ‘vulgare’

Keshilla Modë
A shkojnë së bashku çorapet dhe sandalet?

A shkojnë së bashku çorapet dhe sandalet?

Keshilla Modë
Është koha e duhur: Si të vishni rroba me lule ditëve të freskëta verore

Është koha e duhur: Si të vishni rroba me lule ditëve të freskëta verore

Keshilla Modë
Gjashtë truke të stileve të rëndësishme të cilat mund t’i mësoni vetëm nga ikonat stilit të rrugëve

Gjashtë truke të stileve të rëndësishme të cilat mund t’i mësoni vetëm nga ikonat stilit të rrugëve

Keshilla Modë