LAJMI I FUNDIT:

Karriera - Faqja 2

Kukulla ikonë Barbie po mbush 62 vjeç

Kukulla ikonë Barbie po mbush 62 vjeç

Karriera
Dita Ndërkombëtare e Gruas 2021: Data, historia dhe pse ne e festojmë atë në 8 mars

Dita Ndërkombëtare e Gruas 2021: Data, historia dhe pse ne e festojmë atë në 8 mars

Karriera
Dita Ndërkombëtare e Grave dhe Vajzave në Shkencë: Njihuni me historinë, rëndësinë dhe temën për këtë ditë

Dita Ndërkombëtare e Grave dhe Vajzave në Shkencë: Njihuni me historinë, rëndësinë dhe temën për këtë ditë

Karriera
Ndodhën për herë të parë – shtatë historitë feministe që përshkruan janarin e kaluar

Ndodhën për herë të parë – shtatë historitë feministe që përshkruan janarin e kaluar

Karriera
Katër gjëra më të rëndësishme për suksesin sesa inteligjenca

Katër gjëra më të rëndësishme për suksesin sesa inteligjenca

Karriera
Njihuni me Aida Sopin – ndërmarrësja e parë femër në industrinë e marketingut digjital në Kosovë

Njihuni me Aida Sopin – ndërmarrësja e parë femër në industrinë e marketingut digjital në Kosovë

Laura Sekiraqa
Bëhuni një nga ato femrat që e duan punën e tyre

Bëhuni një nga ato femrat që e duan punën e tyre

Karriera
Ky është çelësi i suksesit të tyre: Milioneret çdo ditë i bëjnë këtë dhjetë gjëra, të gjitha këto mundeni edhe Ju – madje shumë lehtë!

Ky është çelësi i suksesit të tyre: Milioneret çdo ditë i bëjnë këtë dhjetë gjëra, të gjitha këto mundeni edhe Ju – madje shumë lehtë!

Karriera
Vetëm 8 për qind e femrave ndjehen se janë rrugës së duhur drejt suksesit

Vetëm 8 për qind e femrave ndjehen se janë rrugës së duhur drejt suksesit

Karriera
Nëntë këshilla të vlefshme nga Anna Wintour!

Nëntë këshilla të vlefshme nga Anna Wintour!

Karriera
Pesë këshillat që duhet të dini nëse do të keni intervistë pune në mënyrë virtuale

Pesë këshillat që duhet të dini nëse do të keni intervistë pune në mënyrë virtuale

Karriera
Veshjet trendi të kësaj jave

Veshjet trendi të kësaj jave

Karriera
Tri aftësi që mund t’i shtoni në rezymenë tuaj, të cilat i keni mësuar duke punuar në distancë gjatë pandemisë

Tri aftësi që mund t’i shtoni në rezymenë tuaj, të cilat i keni mësuar duke punuar në distancë gjatë pandemisë

Karriera
Tetë arsyet pse është mirë të kesh një ‘partner pune’

Tetë arsyet pse është mirë të kesh një ‘partner pune’

Karriera
Këtë pyetje asnjëherë nuk duhet ta bëni në një intervistë pune

Këtë pyetje asnjëherë nuk duhet ta bëni në një intervistë pune

Karriera
Si ta kuptoni se jeni në një karrierë të gabuar për ju

Si ta kuptoni se jeni në një karrierë të gabuar për ju

Karriera
Këshillat, hilet dhe veshjet që ju duhet të dini para se të visheni për një intervistë pune në Zoom

Këshillat, hilet dhe veshjet që ju duhet të dini para se të visheni për një intervistë pune në Zoom

Karriera
Tri arsye se përse duke punuar më pak do të bëheni më produktivë

Tri arsye se përse duke punuar më pak do të bëheni më produktivë

Karriera
Katër mënyra për ta bërë më argëtuese punën që e urreni

Katër mënyra për ta bërë më argëtuese punën që e urreni

Karriera
Si të ndryshoni karrierën tuaj kur jeni nënë

Si të ndryshoni karrierën tuaj kur jeni nënë

Karriera
Pesë këshilla veshjesh që do të rrisin shanset për të fituar një vend pune

Pesë këshilla veshjesh që do të rrisin shanset për të fituar një vend pune

Karriera
Kur është koha më e mirë për të caktuar një takim?

Kur është koha më e mirë për të caktuar një takim?

Karriera
Pesë pyetjet më të mira që mund të bëni si kandidate në një intervistë pune

Pesë pyetjet më të mira që mund të bëni si kandidate në një intervistë pune

Karriera
Veshjet për intervistë pune që do të garantojnë një përshtypje të parë fenomenale

Veshjet për intervistë pune që do të garantojnë një përshtypje të parë fenomenale

Karriera