LAJMI I FUNDIT:

Prodhime Vendore - Faqja 2

Shfuqizohet vendimi që ndalonte eksportin e përkohshëm të produkteve esenciale agro-ushqimore

Shfuqizohet vendimi që ndalonte eksportin e përkohshëm të produkteve esenciale agro-ushqimore

Prodhime Vendore
Qeveria e Kosovës premton se së shpejti do të rishikohet vendimi që ndalon eksportin e disa produkteve esenciale

Qeveria e Kosovës premton se së shpejti do të rishikohet vendimi që ndalon eksportin e disa produkteve esenciale

Albert Spahiu
Prodhuesit kërkojnë që Qeveria e Kosovës ta rishikoj vendimin për ndalesën e eksporteve të produkteve esenciale, Ministria e Tregtisë dhe Kryeministria nuk përgjigjen

Prodhuesit kërkojnë që Qeveria e Kosovës ta rishikoj vendimin për ndalesën e eksporteve të produkteve esenciale, Ministria e Tregtisë dhe Kryeministria nuk përgjigjen

Albert Spahiu
Kurti në HardhFest, rithekson mbështetjen për prodhimet vendore

Kurti në HardhFest, rithekson mbështetjen për prodhimet vendore

Prodhime Vendore
Mustafa: Reduktimet e rrymës po shkaktojnë humbje të mëdha te prodhuesit

Mustafa: Reduktimet e rrymës po shkaktojnë humbje të mëdha te prodhuesit

Prodhime Vendore
Mustafa nga Klubi i Prodhuesve të Kosovës: Qeveria ta rishikoj vendimin për ndalesën e eksporteve të produkteve esenciale, prodhuesit po rrezikohen në humbjen e tregut

Mustafa nga Klubi i Prodhuesve të Kosovës: Qeveria ta rishikoj vendimin për ndalesën e eksporteve të produkteve esenciale, prodhuesit po rrezikohen në humbjen e tregut

Albert Spahiu
Ndahen 600 mijë euro mbështetje për prodhuesit vendorë

Ndahen 600 mijë euro mbështetje për prodhuesit vendorë

Prodhime Vendore
Panxha dhe Schumann nga BWA flasin për krijimin e lidhjeve tregtare mes Kosovës dhe Gjermanisë

Panxha dhe Schumann nga BWA flasin për krijimin e lidhjeve tregtare mes Kosovës dhe Gjermanisë

Prodhime Vendore
Klubi i Prodhuesve dërgon kompanitë vendore në Panairin ‘World of Private Label’ në Amsterdam

Klubi i Prodhuesve dërgon kompanitë vendore në Panairin ‘World of Private Label’ në Amsterdam

Prodhime Vendore
Klubi i Prodhuesve mbështet sistemin dual të arsimit në Kosovë

Klubi i Prodhuesve mbështet sistemin dual të arsimit në Kosovë

Prodhime Vendore
Organizohet tryeza për produktet organike, kërkohet që prezenca e tyre të jetë edhe në medie

Organizohet tryeza për produktet organike, kërkohet që prezenca e tyre të jetë edhe në medie

Prodhime Vendore
Produktet e FASAL po montohen në ndërtesat amerikane

Produktet e FASAL po montohen në ndërtesat amerikane

Prodhime Vendore
India me Golden Eagle!

India me Golden Eagle!

Frutex
Eksporti në industrinë e drurit këtë vit pritet të tejkalojë rekordet paraprake

Eksporti në industrinë e drurit këtë vit pritet të tejkalojë rekordet paraprake

Prodhime Vendore
Industria e drurit, sektor me potencial të madh

Industria e drurit, sektor me potencial të madh

Prodhime Vendore
Klubi i Prodhuesve: Përkrahim vendimin për rezervat shtetërore, produktet të janë ‘Made in Kosova’

Klubi i Prodhuesve: Përkrahim vendimin për rezervat shtetërore, produktet të janë ‘Made in Kosova’

Prodhime Vendore
Klubi i Prodhuesve viziton kompaninë Comodita

Klubi i Prodhuesve viziton kompaninë Comodita

Prodhime Vendore
Mobilieria Palma edhe një hap më pranë blerësve

Mobilieria Palma edhe një hap më pranë blerësve

Palma Mobilje
Osmani nga Laberion: Kërkesa për fruta të imta është e jashtëzakonshme

Osmani nga Laberion: Kërkesa për fruta të imta është e jashtëzakonshme

Prodhime Vendore
Frutat e imta, mundësi për fermerët e Kosovës

Frutat e imta, mundësi për fermerët e Kosovës

Prodhime Vendore
Çka e karakterizoi ekonominë në Kosovë gjatë 2021, e cilat janë parashikimet për 2022?

Çka e karakterizoi ekonominë në Kosovë gjatë 2021, e cilat janë parashikimet për 2022?

Prodhime Vendore
Rama takon përfaqësuesit e prodhuesve, kërkohet që Prishtina ta ketë Zonën Ekonomike

Rama takon përfaqësuesit e prodhuesve, kërkohet që Prishtina ta ketë Zonën Ekonomike

Prodhime Vendore
Kompania kosovare që bashkë me prodhimin rritë edhe numrin e pagave brenda vitit

Kompania kosovare që bashkë me prodhimin rritë edhe numrin e pagave brenda vitit

Prodhime Vendore
Ndikimi i ndërprerjes së energjisë elektrike te bizneset prodhuese

Ndikimi i ndërprerjes së energjisë elektrike te bizneset prodhuese

Prodhime Vendore