LAJMI I FUNDIT:

Sallonet - Faqja 2

Sot në Prishtinë hapet përfaqësia e veturës “Crosover” më të shitur në Evropë (Foto)

Sot në Prishtinë hapet përfaqësia e veturës “Crosover” më të shitur në Evropë (Foto)

Sallonet
Vetura që është bërë pjesë e afro 50 familjeve kosovare në më pak se 6 muaj (Foto)

Vetura që është bërë pjesë e afro 50 familjeve kosovare në më pak se 6 muaj (Foto)

Sallonet
Del në shitje koleksioni i rrallë i 60 veturave klasike (Foto)

Del në shitje koleksioni i rrallë i 60 veturave klasike (Foto)

Sallonet
Vetura më e bukur e vitit, arriti në Prishtinë (Foto/Video)

Vetura më e bukur e vitit, arriti në Prishtinë (Foto/Video)

Sallonet
I gatshëm të mahnitë Prishtinën, Renault Talisman shpaloset sot në orën 12:00 (Foto)

I gatshëm të mahnitë Prishtinën, Renault Talisman shpaloset sot në orën 12:00 (Foto)

Sallonet
17 vjet të “Volkswagen Baki Automobile” në Kosovë

17 vjet të “Volkswagen Baki Automobile” në Kosovë

Sallonet
Coca-Cola Hellenic Kosova zgjedh Renault Clio si veturën e saj operacionale (Foto/Video)

Coca-Cola Hellenic Kosova zgjedh Renault Clio si veturën e saj operacionale (Foto/Video)

Sallonet
Shpaloset Megane i ri, qindra vizitorë të mahnitur (Foto)

Shpaloset Megane i ri, qindra vizitorë të mahnitur (Foto)

Sallonet
Megane i ri, është pranë jush: Prezantimi bëhet sot – në Albi Mall dhe tek Auto Mita (Video)

Megane i ri, është pranë jush: Prezantimi bëhet sot – në Albi Mall dhe tek Auto Mita (Video)

Sallonet
Pritjes po i vjen fundi: Sensacioni automobilistik, nesër në Prishtinë (Foto/Video)

Pritjes po i vjen fundi: Sensacioni automobilistik, nesër në Prishtinë (Foto/Video)

Sallonet
Për vetëm dy ditë, rrugët e njëjta do t’i përjetoni ndryshe (Foto/Video)

Për vetëm dy ditë, rrugët e njëjta do t’i përjetoni ndryshe (Foto/Video)

Sallonet
Vetëm edhe tri ditë pritje (Video)

Vetëm edhe tri ditë pritje (Video)

Sallonet
AutoMan teston modelin e ri të Renault Kadjar (Video)

AutoMan teston modelin e ri të Renault Kadjar (Video)

Auto
“Automita” sjell superveturën Renault ESPACE Initiale Paris (Foto/Video)

“Automita” sjell superveturën Renault ESPACE Initiale Paris (Foto/Video)

Auto
Renault Clio në Kosovë thyen rekordin e harxhimeve (Video)

Renault Clio në Kosovë thyen rekordin e harxhimeve (Video)

Auto
Kosova Motors sjell në tregun kosovar Land Rover-in – Discovery Sport

Kosova Motors sjell në tregun kosovar Land Rover-in – Discovery Sport

Sallonet
Auto Mita nis fushatën “Dyer të hapura” për Renault (Foto)

Auto Mita nis fushatën “Dyer të hapura” për Renault (Foto)

Auto
Vetura më e shtrenjtë e shitur ndonjëherë te një klient privat në Kosove me km 00 (Foto)

Vetura më e shtrenjtë e shitur ndonjëherë te një klient privat në Kosove me km 00 (Foto)

Auto
Ford Focus i ri rrit cilësinë (Foto)

Ford Focus i ri rrit cilësinë (Foto)

Sallonet
Peugeot i ri 308 është votuar si ‘Vetura e vitit 2014’

Peugeot i ri 308 është votuar si ‘Vetura e vitit 2014’

Sallonet
Ford 1.0 l EcoBoost, tre vite radhazi motori më i mirë në botë

Ford 1.0 l EcoBoost, tre vite radhazi motori më i mirë në botë

Sallonet
Autoeventi më i suksesshëm në Kosovë – Renault Fundjava

Autoeventi më i suksesshëm në Kosovë – Renault Fundjava

Sallonet
Vajrat motorike me renome Petronas, në dispozicion për veturat kosovare

Vajrat motorike me renome Petronas, në dispozicion për veturat kosovare

Sallonet
Mercedes-Benz lider i Premium klasës në Kosovë

Mercedes-Benz lider i Premium klasës në Kosovë

Sallonet