LAJMI I FUNDIT:

Ngjarje - Faqja 51

Vozitësi i droguar godet një dru (Video)

Vozitësi i droguar godet një dru (Video)

Ngjarje
Duke ikur nga policia, hajnat aksidentojnë për vdekje gazetarin (Video)

Duke ikur nga policia, hajnat aksidentojnë për vdekje gazetarin (Video)

Ngjarje
Vodhi automjetin dhe shkaktoi aksident të rëndë (Foto/Video)

Vodhi automjetin dhe shkaktoi aksident të rëndë (Foto/Video)

Ngjarje
Shpërthim në fabrikën e GM (Video)

Shpërthim në fabrikën e GM (Video)

Ngjarje
Gabimi shumë i shtrenjtë

Gabimi shumë i shtrenjtë

Ngjarje
Në Kubë, për gjashtë muaj shiten vetëm 50 automjete

Në Kubë, për gjashtë muaj shiten vetëm 50 automjete

Ngjarje
Corvette i vjedhur u gjet pas 33 vitesh

Corvette i vjedhur u gjet pas 33 vitesh

Ngjarje
Vetura e policisë pa sirenë alarmuese nuk e respektoi shenjën (Video)

Vetura e policisë pa sirenë alarmuese nuk e respektoi shenjën (Video)

Ngjarje
Vetura fluturon mbi kamionin e ndalur (Video)

Vetura fluturon mbi kamionin e ndalur (Video)

Ngjarje