LAJMI I FUNDIT:

Ngjarje - Faqja 2

U nervozua me punonjësen e pompës së benzinës, e ndaloi shtylla kur tentoi ta shtype me veturë

U nervozua me punonjësen e pompës së benzinës, e ndaloi shtylla kur tentoi ta shtype me veturë

Ngjarje
McLaren i fuqishëm ngeci, e kishte të pamundur të kalonte nëpër rrugën e vërshuar nga uji

McLaren i fuqishëm ngeci, e kishte të pamundur të kalonte nëpër rrugën e vërshuar nga uji

Ngjarje
Vodhi veturën nga familjarët e të dashurës, adoleshenti kreu një varg aksidentesh derisa bënte xhiro

Vodhi veturën nga familjarët e të dashurës, adoleshenti kreu një varg aksidentesh derisa bënte xhiro

Ngjarje
Bartja e maskës gjatë vozitjes mund të ketë pasoja, një shofer pësoi aksident pasi nuk e hoqi për disa orë

Bartja e maskës gjatë vozitjes mund të ketë pasoja, një shofer pësoi aksident pasi nuk e hoqi për disa orë

Ngjarje
Fordin e marrë me qira, e përplasi me një makinë shumë të shtrenjtë dhe luksoze

Fordin e marrë me qira, e përplasi me një makinë shumë të shtrenjtë dhe luksoze

Ngjarje
Ford tregon se sa e ka ulur zhurmën në makina, dallim i madh mes makinës së re dhe asaj të prodhuar para 66 vitesh

Ford tregon se sa e ka ulur zhurmën në makina, dallim i madh mes makinës së re dhe asaj të prodhuar para 66 vitesh

Ngjarje
Ngasja e një Toyota Supra me 300 kilometra në orë nëpër autostradë, duket po aq e frikshme sa edhe mund të mendohet

Ngasja e një Toyota Supra me 300 kilometra në orë nëpër autostradë, duket po aq e frikshme sa edhe mund të mendohet

Ngjarje
Mekaniku rumun mbeti i habitur, kur papritmas iu aktivizua në kokën airbagu i makinës që po e rregullonte

Mekaniku rumun mbeti i habitur, kur papritmas iu aktivizua në kokën airbagu i makinës që po e rregullonte

Ngjarje
Bleu një BMW M5, nuk e voziti as 12 kilometra sepse e përplasi për një shtyllë

Bleu një BMW M5, nuk e voziti as 12 kilometra sepse e përplasi për një shtyllë

Ngjarje
Dëshiroi të bënte xhiro në rrugën e zbrazët, e përplasi Porschen e 700 mijë euro dhe i shkaktoi dëme të konsiderueshme

Dëshiroi të bënte xhiro në rrugën e zbrazët, e përplasi Porschen e 700 mijë euro dhe i shkaktoi dëme të konsiderueshme

Ngjarje
Vetura lëvizte me 175 kilometra në orë, policët që e ndaluan mbetën të hutuar kur e panë një qen në timon

Vetura lëvizte me 175 kilometra në orë, policët që e ndaluan mbetën të hutuar kur e panë një qen në timon

Ngjarje
Toyota Land Cruiser i falsifikuar, shumë më luksoz se një Land Cruieser i zakonshëm

Toyota Land Cruiser i falsifikuar, shumë më luksoz se një Land Cruieser i zakonshëm

Ngjarje
Hodhi në lumë Mazdan e të dashurit që e tradhtoi, kur e nxorën pas 20 vitesh aty gjetën edhe pesë makina tjera

Hodhi në lumë Mazdan e të dashurit që e tradhtoi, kur e nxorën pas 20 vitesh aty gjetën edhe pesë makina tjera

Ngjarje
Tentimi qesharak i hajnit për ta vjedhur një makinë, pronari ofron shpërblim për atë që e identifikon

Tentimi qesharak i hajnit për ta vjedhur një makinë, pronari ofron shpërblim për atë që e identifikon

Ngjarje
Arsyet pse nuk duhet vjedhur një makinë Tesla, hajni çek u turpërua keq kur e zunë papritmas

Arsyet pse nuk duhet vjedhur një makinë Tesla, hajni çek u turpërua keq kur e zunë papritmas

Ngjarje
Aston Martin dhe Bentley më nuk do të marrin pjesë në Geneva Motor Show

Aston Martin dhe Bentley më nuk do të marrin pjesë në Geneva Motor Show

Ngjarje
Mercedes-AMG A45 S ka arritur një rekord të ri në pistën e Nurburgringut

Mercedes-AMG A45 S ka arritur një rekord të ri në pistën e Nurburgringut

Ngjarje
Adoleshenti humbi kontrollin derisa po garonte në një rrugë të ngushtë, shpëtoi edhe pse iu rrotullua vetura disa herë

Adoleshenti humbi kontrollin derisa po garonte në një rrugë të ngushtë, shpëtoi edhe pse iu rrotullua vetura disa herë

Ngjarje
Shkatërrohen në Kazakistan shtatë makina të blinduara të ambasadës së Shteteve të Bashkuara

Shkatërrohen në Kazakistan shtatë makina të blinduara të ambasadës së Shteteve të Bashkuara

Ngjarje
McLaren F1 është mundur nga Model 3, në kushte më të favorshme kjo Tesla mund të arrijë edhe më mirë

McLaren F1 është mundur nga Model 3, në kushte më të favorshme kjo Tesla mund të arrijë edhe më mirë

Ngjarje
Makina u vozit nëpër autostradë nga një dhjetëvjeçar, që vështirë se mbërrinte të shihte mbi timon

Makina u vozit nëpër autostradë nga një dhjetëvjeçar, që vështirë se mbërrinte të shihte mbi timon

Ngjarje
Si pasojë e coronavirusit është anuluar edhe New York Auto Show

Si pasojë e coronavirusit është anuluar edhe New York Auto Show

Ngjarje
Brenda ambientit të braktisur ku do duhej të zhvillohej Geneva Motor Show

Brenda ambientit të braktisur ku do duhej të zhvillohej Geneva Motor Show

Ngjarje
Importohet në Zambi, Bugatti i dy milionë eurove rrezikon të shkatërrohet nëse nuk gjendet prejardhja e parave me të cilat është blerë

Importohet në Zambi, Bugatti i dy milionë eurove rrezikon të shkatërrohet nëse nuk gjendet prejardhja e parave me të cilat është blerë

Ngjarje