Ndryshimet që i kanë shëmtuar makinat në masë të madhe Ndryshimet që i kanë shëmtuar makinat në masë të madhe
Lamborghini Sian duket mirë edhe tavan të hapur Lamborghini Sian duket mirë edhe tavan të hapur
Aston Martin DB5 tregon shkathtësitë në xhirimet e filmit James Bond Aston Martin DB5 tregon shkathtësitë në xhirimet e filmit James Bond
​Vendos Shkodën mbi Passat, policia uelsiane nuk di si ta dënojë vozitësin ​Vendos Shkodën mbi Passat, policia uelsiane nuk di si ta dënojë vozitësin
Restaurohet në tërësi një McLaren F1 i vjetër Restaurohet në tërësi një McLaren F1 i vjetër
Makina SUV me tri radhë ulësesh që Audi do duhej ta prodhonte Makina SUV me tri radhë ulësesh që Audi do duhej ta prodhonte
Rolls-Royce në versionin e makinës pickup Rolls-Royce në versionin e makinës pickup
Shitet në ankand për 8.8 milionë euro, një Ferrari shumë i rrallë Shitet në ankand për 8.8 milionë euro, një Ferrari shumë i rrallë
Po bie shi, pastrueset e xhamit të veturës të prishura? S’ka problem – shihni si e kanë gjetur zgjidhjen në Turqi! Po bie shi, pastrueset e xhamit të veturës të prishura? S’ka problem – shihni si e kanë gjetur zgjidhjen në Turqi!
Ua vodhi veturën prindërve, tetëvjeçari bëri një xhiro në autostradë me 140 km/orë Ua vodhi veturën prindërve, tetëvjeçari bëri një xhiro në autostradë me 140 km/orë
Toyota Supra rikthehet fuqishëm në Fast and Furious Toyota Supra rikthehet fuqishëm në Fast and Furious
Lamborgini Aventador i mbështjellë me punime artistike Lamborgini Aventador i mbështjellë me punime artistike
Makinat më të mira për të gjitha terrenet me tavane të hapura Makinat më të mira për të gjitha terrenet me tavane të hapura
Bentley mundëson të shikohet nga afër modeli i fundit nëpërmjet realitetit virtual Bentley mundëson të shikohet nga afër modeli i fundit nëpërmjet realitetit virtual
Qytetarit i shpërthen goma në autostradë “Marakli t’kerreve” e ndihmojnë atë për pesë minuta Qytetarit i shpërthen goma në autostradë “Marakli t’kerreve” e ndihmojnë atë për pesë minuta
Kërkoi t’i dhurojnë një Jaguar për ditëlindje, ia bëjnë dhuratë një BMW – indiani zemërohet dhe e hedh në lumë Kërkoi t’i dhurojnë një Jaguar për ditëlindje, ia bëjnë dhuratë një BMW – indiani zemërohet dhe e hedh në lumë
Del në ankand një Porsche e rrallë, pritet të shitet deri në një milion euro Del në ankand një Porsche e rrallë, pritet të shitet deri në një milion euro
Po nxitonte për të arritur në një festival, adoleshenti fluturoi me veturë – i ndalohet të vozisë për 12 muaj Po nxitonte për të arritur në një festival, adoleshenti fluturoi me veturë – i ndalohet të vozisë për 12 muaj
Rekordi mbresëlënës i arritur nga familjarët me një Tesla Model 3 Rekordi mbresëlënës i arritur nga familjarët me një Tesla Model 3
Del në shitje vetura të cilën Elvis Presley nuk mundi ta blinte Del në shitje vetura të cilën Elvis Presley nuk mundi ta blinte