Çdo herë kur jemi para vendimit për të blerë banesë përveç specifikave kryesore që i rishikojmë e i rishqyrtojmë se a e kemi të përshtatëm vendbanimin e ri, pra ajo që na intereson tej mase dhe që ka shumë rëndësi për secilin është se a jemi afër vendeve të nevojshme për ne, shembull afër shkollës, komunës, shtëpisë së shëndetit, qendrës, rruga që të lidh me magjistrale etj.

Prapë mbrapa kësaj zgjidhje është Al Trade Center me komplekset e saja!

Al Trade ta plotëson ëndrrën për banesën që e ke dëshiru gjithmonë por ti plotëson edhe nevojat e tua për disa gjëra dhe vende që secilit i duhen.

Blej banesë në kompleksin Linda në Fushë Kosovë dhe je në afërsi të vendeve të nevojshme si: Komuna e Fushë Kosovës, Shtëpia e Shëndetit, Shkolla fillore “Selman Riza” dhe qasje të lehtë në qendër të qytetit me magjistralet që lidhen në Pejë dhe Ferizaj.

Kompleksi Linda gjendet në Fushë Kosovë me distancë të mjaftueshme mes objekteve, me një tjetër nivel te ndërtimit dhe me këto karakteristika:

– Objekti ka hapësira të mjaftueshme gjelbëruese, kënde të lojërave për fëmijë;
– Objekti ka Termoizolim të jashtëm me lesh guri dhe fasadë strukturale;
– Muret e përbashkëta të banesave janë mure dy-shtresore, me izolim akustik me lesh guri në mes;
– Dritaret e kualitetit të lartë PVC: me 3 xhama termoizolues, roleta të jashtme;
– Dyer të blinduara dhe dyer të brendshme të kualitetit të lartë;
– Dysheme laminati dhe pllaka qeramike;
– Në çdo banesë ka të inkorporuar sisteme të ngrohjes qendrore
– Sistemi i sigurisë kundër zjarrit;
– Objekti banesor është i pajisur me ashensorë të cilësisë së lartë;
– Pastrimi i banesave përmes sistemit vakum të fshesës elektrike.

Al Trade ndërtimin e rehatinë i ka me t’leme e jo me t’bleme!

Së bashku, jemi të lumtur! Al Trade Center

Për më shumë informata kontaktoni Al Trade Center në: 

0800 77 770 (pa pagesë) dhe +383 49 777 127+383 43 989 111+383 44 976 777
info@altradecenter.com
altradecenter.com