Linda Premium Residence, kompleksi banesor që po jetësohet nga Al Trade, është një prej komplekseve më madhështore në vendin tonë.

I njohur për standardet e larta të ndërtimit dhe kushtet moderne të jetesës, ky kompleks shumë shpejt është shndërruar në vendin ku gjithsecili dëshiron të jetojë.

Duke ofruar kopsht për fëmijë, sistem “smart home”, siguri me kamera, pishinë, fitnes e shumëçka tjetër, patjetër se Linda Premium Residence jua plotëson çdo dëshirë e nevojë që e keni.

Disa prej kushteve që kompleksi i ofron janë:

– Siguri 24/7 me kamera
– Kopsht për fëmijë
– Hapësira komunitetin
– Tarraca me gjelbërim
– Sistem “Smart Home”
– Barnatore e mjek të lagjes
– Parking të mjaftueshëm
– Restorant të lagjes
– Fitnes
– Pishinë, saunë & spa, etj.

Blerja e një banese në këtë kompleks sigurisht se do të sillte shumë benefite në jetën tuaj si individ, çift apo familje.

Prandaj shfrytëzoje mundësinë dhe blej banesë në Linda Premium Residence për të ardhmen tuaj!

0800 77 770 (pa pagesë), +383(0)49 777 127+383(0)49 318 676, +383(0)44 976 777
info@altradecenter.com
www.altradecenter.com

?pm=1293374&lid=38360870