0Shares

Kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha ka inauguruar shërbimet mTax dhe ePagesa, në drejtorinë e Përgjithshme të Tatimeve.

Në fjalën e tij, kryeministri Berisha theksoi se këto dy shërbime janë shumë të rëndësishme për transformimin e pagesës së taksave nga bizneset shqiptare. Ai gjithashtu vlerësoi edhe arritjet që janë bërë gjatë këtyre viteve në digjitalizimin e institucioneve shqiptare.

“6 vjet më parë Shqipëria ishte analoge dhe digjitalizimi nuk ekzistonte ndërsa sot Shqipëria digjitale është reale. Ne jemi vendi i vetëm me prokurime 100 për qind elektronike, kemi bërë ndryshime epokale drejt informatizimit”, tha Berisha. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)