0Shares

Përgjysmim taksës së makinave ka kërkuar kryeministri Sali Berisha, duke urdhëruar ministrat përkatës të bëjnë gati kuadrin ligjor për këtë problem.

“Është krijuar një problem serioz me atë përpjekje që ne bëmë. Kam studiuar taksat e vendeve të tjera dhe nuk kam gjetur të bëhet një pabarazi e tillë as në BE e askund. Taksa e makinave të përdoruara do të përgjysmuar. Gjithë koeficientet e të gjitha do të pjesëtohen për dy”, tha Berisha.

Sipas tij, me masat që po merren është treguar se po tejkalohen edhe masat e BE. “Ne kemi mani të vrapojmë tu dalim edhe objektivave që BE do i arrijë pas dhjetë vjetësh, ne këtë ju jemi do i tejkalojmë, nuk lëviz nga D2, kemi bërë veprim shumë të mirë por nuk mund të penalizojmë qytetarët të cilët, këtu del ai që ka ndihmohet dhe ai që s’ka ndëshkohet, kjo nuk pranohet”, theksoi ai. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)