Për shtëpi, të mirat nuk kanë fund – ndërkaq detajet e bëjnë diferencën në ambientin që ju dëshironi ta shijoni bashkë me familjen.

E dekoret pafundësisht të bukura, që zotërojnë magjinë e punës së dorës vijnë në shtëpinë tuaj nga Belle Decor.

E veçanta e produkteve të Belle Decor? Ju mund të shfaqni fantazinë tuaj dhe shijen personale duke caktuar dizajnin sipas preferencës tuaj dhe më pas ajo transformohet në realitet me punë dore origjinale!

Pllaka për gota

Inspirohuni për kafen tuaj apo thjesht një lëng në ambientet e shtëpisë, duke lënë gotën në pllakën unike nga Belle Decor.

Pallakat mbresëlënëse për gota si dhe produktet tjera mund t’i bleni me 15% ZBRITJE për 1-vjetorin e Belle Decor.

Mbajtëse e tortës

Qoftë rastet shtëpiake, qoftë si dekor për ahengjet tuaja e ngjarjet e rëndësishme familjare si ditëlindjet, fejesat, e martesat, mbajtësja e tortes nga Belle Decor i bën momentet të duken vërtet magjike.

Tabakët

Me formë jashtëzakonisht të veçantë, ngjyrat mahnitëse kompletojnë rezultatin e një pune të shkëlqyer me dorë nga Belle Decor për tabakët tuaj që do t’i japin hijeshi ndejave tuaja dhe ambientit shtëpiak.

Por, çfarë thonë klientët?

Klientët e Belle Decor janë me shije. Kjo tregohet edhe në faqen zyrare në Instagram te rubrika “Clients”.

Një nga klientet e mahnitura është ylli televiziv, Elita Rudi.

“Wow i dua”, ka shkruar Elita në një postim të saj në rrjetin social Instagram të disa pllakave për kafe që ajo i ka porositur në Belle Decor.

Erza Gjikolli ndërkohë ka publikuar një foto mahnitëse nga shtëpia e saj të tabakut të punuar nga Belle Decor, i cili vërtet i përshtatet mrekullisht ambientit shtëpiak.

Rreth Belle Decor…

Për të mësuar më shumë rreth Belle Decor mund t’i shikoni punimet në rrjetin social Instagram dhe t’i porositni ato me 15% ZBRITJE për 1-vjetorin e Belle Decor.

Ndërkaq, për të kontaktuar dhe për porosi shkruani po ashtu në faqen e Belle Decor në Instagram.