0Shares

Terminologjia Shqipëri e madhe është terminologji e ngarkuar, kryesisht nga njerëz që kanë qenë kundër shqiptarëve, që kanë pas aspirata dhe ambicie kundër interesave të shqiptarëve gjithë andej, tha Afrim Hoti, profesor i së Drejtës Ndërkombëtare.

Ai ka thënë se bashkimi i Kosovës dhe Shqipërisë krijon stabilitet për faktin se hiqen të gjitha stereotipet e shteteve të vogla.

“Bashkimi i shqiptarëve ose bashkimi i kosovarëve me shqiptarë normalisht që i ulë të gjitha kërkesat që mund t’i kenë shqiptarët këndej dhe andej kufirit”, ka thënë Hoti për "Bota sot". /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)