E pozicionuar në lagjen Lakrishtë, më saktësisht në rrugën Xhevdet Doda, Dukagjini Residence, bënë një lidhje të rrethit kryesor me pjesën qëndrore të qytetit e po ashtu edhe lidhjen me autostradë.

Dukagjini Residence shquhet si kompleks modern i apartamenteve. përveç madhësisë së obijektit ka gjithashtu hapësirë jashtëzakonisht të gjerë për shfrytëzim publik.

Kjo rezidencë ka gjithashtu nivel të lartë të sigurisë për të jetuar, parking të mjaftueshëm për banorët e në të njejtën kohë përveç hyrjeve kryesore nga hollet kryesore të blloqeve, ka mundësi hyrje edhe nga ashensori prej parkingut, detaj mjaft i leverdisshëm për banorët që udhëtojnë për në punë me veturë.

Gjithçka që duhet të dini për banesën në shitje

Banesa në shitje është pjesë e bllokut B, Dukagjini Rezidence, më saktësisht në katin e katërt. Në hollin kryesor të bllokut është recepsioni, ku mund t’i merrni të gjitha informacionet e nevojshme, e po ashtu askush nuk mund të futet brenda pa dijenin e pronarit të banesës. Aty është e rezervuar për mysafirë, në të cilën janë të vendosura ulëse të rehatshme, ku ata mund të relaksohen teksa presin.

Ngjitja në katin e katërt bëhet me anë të shkallëve dhe dy ashensorëve, që kanë hapsirë të mjaftueshme për t’i zënë deri në gjashtë persona. Detajet e ashensorëve brenda janë shumë mbresëlënës, kanë pasqyrë dhe janë perfekt edhe për realizim të fotografive.

Banesa në shitje

  • 127.29 m2
  • Koridor
  • Kuzhina dhe salloni
  • Depo e ushqimit
  • Dhoma e gjumit 1
  • Dhoma e gjumit 2
  • Dhoma e gjumit 3
  • Banjo 1
  • Banjo 2
  • Ballkoni

Kjo banesë ofron të gjitha kushtet e nevojshme për banim, plotëson të gjitha kërkesat tuaja për të jetuar me siguri dhe rehati. E përshtatshme për familje, për shkak të hapsirës së madhe që ka, të gjitha mund t’i gjeni në Dukagjini Rezidence.

Video e banesës në shitje 

Kontakti

Rezidenca Real Estate

Tel: +38348232888