Banesat kohëve të fundit janë shumë të kërkuara nga të gjithë dhe jo vetëm nga qiftet ose personat që jetojnë vetëm, por edhe nga familjet.

Tipet e ndryshme të banesave ofrojnë hapësirën e duhur për numrin e anëtarëve të familjes që po e kërkon banesën, e me partnerin e duhur gjetja e banesës së duhur është e sigurt.

Gjithçka që duhet të dini rreth banesës në shitje

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë.  Banesa ka perspektivë perfekte nga kati i nëntë me orientimin drejtë Jug – Perëndimit. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 85.60m².

Banesa gjithashtu ka edhe fletën poseduese.

BANESA NË SHITJE

Qëndrimi Ditor & Kuzhina

Banjo

Dhoma e fjetjes

Dhoma e fjetjes

Ballkoni

Depo

Koridori

2 Garazha + 1 depo

 Pagesa për blerjen e banesës mund të bëhet përmes tri metodave

Metoda 1

Pjesëmarrja për blerje është 10%, pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar me interes vjetor 3.2%, përmes Raiffaisen Bank deri në 25 vjet.

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 5000€ pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar, këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%

 

Metoda 3

Ofertë e dedikuar për mërgimtarët, pjesëmarrja për blerje është 30%, pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

SHIKO KËTU

Video e banesës në shitje

Shëtitja virtuale 3D

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Pozhegu Brothers

E-mail: pozhegubrothers@gmail.com

Nr.tel: 045 543 222