A dëshironi të jetoni vetëm ose me të dashurin tuaj?

Nëse po atëherë një banesë një dhomëshe është perfekte për ju, e ndërtuar dhe e planifikuar në atë mënyrë që plotëson të gjitha nevojat tuaja.

Një banesë në të cilën mund të jetoni dhe veproni e që ka hapësirë të mjaftueshme për qëndrim ditor, për ngrënje dhe normalisht për të pushuar e qëndruar rehat.

E akoma më e kompletuar do të ishte në qoftë se do të ishte e mobiluar dhe e gatshme për tu vendosur menjëherë, një të tillë mund ta gjeni në Prizren.

Gjithçka që duhet të dini rreth banesës në shitje

Kjo banesë gjendet në lagjen Ortakoll në qytetin e Prizrenit dhe është e gjitha e mobiluar. Kjo banesë e mobiluar në tërësi ka sallonin me kuzhinë, një dhomë gjumi, një banjo dhe terasën.

Me gjithsej 66m2 sipërfaqe banimi është e përshtatshme për qifte të reja dhe plotëson të gjitha nevojat sepse është në kushte shumë të mira.

BANESA NË SHITJE

Sipërfaqja 66m2

1 Sallon me kuzhinë

1 Dhomë gjumi

1 Banjo

1 Terasë

Video e banesës në shitje

Shëtitja virtuale 3D

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Royal Investments

Nr.tel: 043 950 888