Mundësia për zgjedhjen e tipin e banesës adekuate për ju, në shumë komplekse banesore ka lehtësuar procesin e blerjes, pasi ju mund të bleni një të tillë që përshtatet pikërisht me numrin e anëtarëve të familjes që do të jetojë aty.

Nuk ka rëndësi edhe nëse jetoni vetëm ose në çift sepse mundësitë janë të pafunde dhe tani mund ta shfrytëzoni një të tillë.

Gjithçka që duhet të dini rreth banesës në shitje

Kjo banesë ndodhet në lagjen ‘Emshir’, në Prishtinë. Me sipërfaqe 61m2, banesa gjendet në katin e dytë të këtij kompleksi banesor.

Banesa posedon: sallon me kuzhinë, një dhomë gjumi, një banjo dhe një ballkon.

Çmimi për m2 është 1,050.00 euro.

BANESA NË SHITJE

Emshir, Prishtinë

Siperfaqja 61.5m2

Kati 2

Sallon me kuzhinë

1 Dhome gjumi,

1 Banjo

1 Ballkon

Çmimi për m2 është 1,050.00Euro

Video e banesës në shitje

LISTA E BANESAVE TË TJERA NË DISPOZICION PËR SHITJE:

Çmimi i këtyre banesave për m2 është 1,050.00Euro

 Banesa me sipërfaqe 115m2

Kati 5

Sallon me kuzhinë

3 Dhoma gjumi

banjo,

depo

ballkon

Banesa me sipërfaqe 38m2

Kati 2

Garsonjere

Banesa me sipërfaqe  72m2 

Kati përdhesë 

Sallon me kuzhinë

1 Dhomë gjumi

1 Banjo

1 Ballkon

 Banesa me sipërfaqe 61.5m2 

 Kati 2

Sallon me kuzhinë

1 Dhomë gjumi

1 Banjo

1 Ballkon

Banesa me sipërfaqe 91.5m2

Kati 5   

Sallon me kuzhinë

2 Dhoma gjumit

1 Banjo

1 WC

1 Depo

1 Ballkon

Banesa me sipërfaqe  95m2    

 Kati 5

Sallon me kuzhinë

2 Dhoma gjumi

1 Banjo

1 Depo

1 Ballkon

Banesa me sipërfaqe  95m2

Kati 6         

Sallon me kuzhinë

2 Dhoma gjumi

1 Banjo

1 Depo

1 Ballkon

Lokali me qira

Kati përdhesë

Sipërfaqja 220m2

Për më shumë informacione kontaktoni në:

E-mail: realestate@telegrafi.com

Nr.tel: 048 90 90 90