Nëse po mendoni të ndërroni vendbanim dhe dëshironi të merrni banesë, por nuk i përshtatet numrit të anëtarëve të familjes tuaj, tani mund ta gjeni një të tillë.

Me pamje të mirë hapësirë të mjaftueshme, me të gjitha elementet kryesore për jetesë të mirë e të rehatshme, kjo banesë është e gatshme për tu zhvendosur, e gjithashtu ka edhe fletën poseduese.

Fleta poseduese

Gjithçka që duhet të dini rreth banesës në shitje

Me lokacion në lagjen e Muahxherëve, kjo banesë është e tipit të planifikuar dhe dizajnuar për familje deri në 6 anëtarë.

Ju do të keni pamje drejt parkut të objekit, ndodhet në katin e nëntë dhe ka orientim nga lindja.

Banesa ka 3 dhoma gjumi, 2 banjo, tualet, kuzhinë të ndarë, dhomë dite dhe ballkon, me një fjalë plotëson çdo kërkesë dhe nevojë tuajën.

Banesa posedon edhe dy garazha e po ashtu edhe një depo, dhe ju mund ta bëni pagesën përmes tri metodave të ndryshme:

Metoda 1

Pjesëmarrja për blerje është 10%, pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar me interes vjetor 3.2%, përmes Raiffaisen Bank deri në 25 vjet.

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 5000€ pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar, këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%

Metoda 3

Ofertë e dedikuar për mërgimtarët, pjesëmarrja për blerje është 30%, pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

BANESA NË SHITJE

Sipërfaqja 115.3m2

3 Dhoma gjumi

2 Banjo

1 Tualet

1 Kuzhinë

1 Dhomë dite

1 Ballkon

2 Garazha

1 Depo

Video e banesës në shitje

Shëtitja virtuale 3D

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Pozhegu Brothers

E-mail: pozhegubrothers@gmail.com

Nr.tel: 045 543 222