Banesat kohëve të fundit po luajnë rol të madh në jetën e secilit, kjo sepse ato mund të shfrytëzohen jo vetëm për banim por edhe për zyre.

Nëse po kërkoni një banesë me qira, qoftë për banim apo për shfrytëzim si zyre, tani mund ta gjeni në lagjen Arbëri, më saktësisht afër Ambasadës Amerikane.

Gjithçka që duhet të dini rreth banesës me qira

Kjo banesë është në katin e tretë dhe ka një sipërfaqe prej 76m2, si dhe gjendet afër Ambasadës Amerikane dhe ju mund të bëni lidhje të shpejtë jo vetëm me qendrën e qytetit por edhe me qytetet e tjera.

Banesa ka një dhomë gjumi, kuzhinën me sallon, një banjo, një terracë si dhe garazhën personale.

Çmimi i qerasë për këtë banesë është 400 euro.

 

BANESA ME QIRA

Sipërfaqja 76m2

1 Dhomë gjumi

Kuzhina me sallon

1 Banjo

1 Terracë

1 Garazhë personale

E përshtatshme për banim apo zyre

 

Shëtitja virtuale 3D

Për shumë informacione kontaktoni në:

Nr.tel: 048 90 90 90

E-mail: realestate@telegrafi.com