Lideri i industrisë së automobilieve, Auto Mita, kishte filluar një muaj më herët kampanjën më të popullarizuar ndonjëherë në vendin tonë – për çdo veturë të re të blerë, servisi është falas gjithë jetën me të gjitha shërbimet e filtrat.

Për shkak se ka qenë hera e parë që është organizuar një kampanjë e tillë dhe për shkak se ka qenë shumë e leverdishme, interesimi për të blerë vetura të reja ka qenë jashtëzakonisht i madh në Auto Mita.

Këtë e dëshmon edhe shifra prej 145 veturave të shitura përgjatë kësaj kampanje.

Pra të gjitha këto vetura, për ton’ jetën do ta kenë servisin falas me këto shërbime:

– Filtër vaji
– Filtër ajri
– Filtër kabine
– Filtër nafte
– Vaji
– Shërbimi (puna e dorës).

Sidoqoftë, pavarësisht se kësaj kampanje i erdhi fundi Auto Mita po paralajmëron diçka të re…

A jeni gati për çmendurinë e radhës?