LAJMI I FUNDIT:
VR

Venhar Ramadani

6254 Artikuj

“Qyteti të mbyt, mali të ringjall e të jep frymë”

“Qyteti të mbyt, mali të ringjall e të jep frymë”

Venhar Ramadani
Land of Legends në Antali, vendi i ëndrrave që patjetër të vizitohet

Land of Legends në Antali, vendi i ëndrrave që patjetër të vizitohet

Venhar Ramadani
Si ta bëni gati veturën për udhëtime të gjata? (Foto)

Si ta bëni gati veturën për udhëtime të gjata? (Foto)

Venhar Ramadani
Mësoni më shumë për kryetarin e ri të Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski

Mësoni më shumë për kryetarin e ri të Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski

Venhar Ramadani
Zaev: I themi ndal së bashku regjimit dhe do të shkojmë përpara

Zaev: I themi ndal së bashku regjimit dhe do të shkojmë përpara

Venhar Ramadani
Zyrtare: Pendarovski është kryetari i ri i Maqedonisë së Veriut (Foto)

Zyrtare: Pendarovski është kryetari i ri i Maqedonisë së Veriut (Foto)

Venhar Ramadani
Pendarovski me një këmbë në fronin e kryetarit të Maqedonisë së Veriut (Foto)

Pendarovski me një këmbë në fronin e kryetarit të Maqedonisë së Veriut (Foto)

Venhar Ramadani
Rezultatet me 21% e votave të numëruara për zgjedhjet presidenciale në Maqedoninë e Veriut (Foto)

Rezultatet me 21% e votave të numëruara për zgjedhjet presidenciale në Maqedoninë e Veriut (Foto)

Venhar Ramadani
Shqiptarët për shqiptarin, maqedonasit tani shpresojnë tek shqiptarët (Foto)

Shqiptarët për shqiptarin, maqedonasit tani shpresojnë tek shqiptarët (Foto)

Venhar Ramadani
Rezultatet përfundimtare: Reka 80 mijë vota, Siljanovska dhe Pendarovski në garë të ngushtë (Foto)

Rezultatet përfundimtare: Reka 80 mijë vota, Siljanovska dhe Pendarovski në garë të ngushtë (Foto)

Venhar Ramadani
Hekuran Duka i BDI-së është kryetar i Komunës së Dibrës (Foto)

Hekuran Duka i BDI-së është kryetar i Komunës së Dibrës (Foto)

Venhar Ramadani
Cilat janë detyrat e Presidentit të Maqedonisë së Veriut?

Cilat janë detyrat e Presidentit të Maqedonisë së Veriut?

Venhar Ramadani
Si u zgjodhën presidentët e Maqedonisë në të kaluarën?

Si u zgjodhën presidentët e Maqedonisë në të kaluarën?

Venhar Ramadani
Historiku i ish-presidentëve në Maqedoni në vigjilje të zgjedhjeve për të parin e vendit (Foto)

Historiku i ish-presidentëve në Maqedoni në vigjilje të zgjedhjeve për të parin e vendit (Foto)

Venhar Ramadani
Zgjedhjet presidenciale në Maqedoni sot do të vëzhgohen nga 3815 vëzhgues të akredituar (Foto)

Zgjedhjet presidenciale në Maqedoni sot do të vëzhgohen nga 3815 vëzhgues të akredituar (Foto)

Venhar Ramadani
Maqedonia e Veriut voton për President, një shqiptar në garë për të bërë historinë

Maqedonia e Veriut voton për President, një shqiptar në garë për të bërë historinë

Venhar Ramadani
Uji në objektin e PSP-së dëmton dokumentet për disa lëndë për krim të organizuar (Video)

Uji në objektin e PSP-së dëmton dokumentet për disa lëndë për krim të organizuar (Video)

Venhar Ramadani
Dy të rinj nga Maqedonia në listën e Forbes “30 under 30” (Foto)

Dy të rinj nga Maqedonia në listën e Forbes “30 under 30” (Foto)

Venhar Ramadani
Referendumi dështoi, fjalën e kanë politikanët (Foto)

Referendumi dështoi, fjalën e kanë politikanët (Foto)

Venhar Ramadani
MOST: Proces i qetë me parregullsi në dy vendvotime (Video)

MOST: Proces i qetë me parregullsi në dy vendvotime (Video)

Venhar Ramadani
Shqiptarët do ta shpëtojnë referendumin në Maqedoni, thuhet në anketë

Shqiptarët do ta shpëtojnë referendumin në Maqedoni, thuhet në anketë

Venhar Ramadani
Çka përmban kapitulli i 17-të i procesit të skriningut të BE-së në Maqedoni?

Çka përmban kapitulli i 17-të i procesit të skriningut të BE-së në Maqedoni?

Venhar Ramadani
Çka përmban kapitulli i 15-të i procesit të skriningut të BE-së në Maqedoni?

Çka përmban kapitulli i 15-të i procesit të skriningut të BE-së në Maqedoni?

Venhar Ramadani
Çka përmban kapitulli i 14-të i procesit të skriningut të BE-së në Maqedoni?

Çka përmban kapitulli i 14-të i procesit të skriningut të BE-së në Maqedoni?

Venhar Ramadani