LAJMI I FUNDIT:
ShM

Shaban Murati

70 Artikuj

Një historian për Edi Ramën

Një historian për Edi Ramën

Shaban Murati
Detonatori rus i Bosnjës

Detonatori rus i Bosnjës

Shaban Murati
Kali i Trojës në NATO dhe në BE

Kali i Trojës në NATO dhe në BE

Shaban Murati
Qeveria greke e shpall Skënderbeun “hero kombëtar grek”

Qeveria greke e shpall Skënderbeun “hero kombëtar grek”

Shaban Murati
Vuçiqi provokon edhe Kroacinë

Vuçiqi provokon edhe Kroacinë

Shaban Murati
Një dhëmb i sëmurë në nofullën e NATO-s: Çfarë do të thotë ndërtimi i një baze ushtarake ruse në Serbi?

Një dhëmb i sëmurë në nofullën e NATO-s: Çfarë do të thotë ndërtimi i një baze ushtarake ruse në Serbi?

Shaban Murati
Efektet negative të nismës së Macronit

Efektet negative të nismës së Macronit

Shaban Murati
Moldavia, çelësi i Ballkanit për Rusinë

Moldavia, çelësi i Ballkanit për Rusinë

Shaban Murati
Zgjedhjet presidenciale në Serbi i fitoi Putini

Zgjedhjet presidenciale në Serbi i fitoi Putini

Shaban Murati
Kthesa pozitive e 4 shkurtit në luftën gjeopolitike për Malin e Zi

Kthesa pozitive e 4 shkurtit në luftën gjeopolitike për Malin e Zi

Shaban Murati
Rreth kërkesës ruse për largimin e NATO-s nga Ballkani: Shqipëria ta shfuqizojë Traktatin e Miqësisë me Rusinë!

Rreth kërkesës ruse për largimin e NATO-s nga Ballkani: Shqipëria ta shfuqizojë Traktatin e Miqësisë me Rusinë!

Shaban Murati
MPJ e Shqipërisë dhe “çështja e Kosovës”: Lapsus apo intrigë?

MPJ e Shqipërisë dhe “çështja e Kosovës”: Lapsus apo intrigë?

Shaban Murati
Moska e sheh Ballkanin Perëndimor si sferë të hegjemonisë serbe

Moska e sheh Ballkanin Perëndimor si sferë të hegjemonisë serbe

Shaban Murati
Edi Rama në Vatikan duhej të fliste për Kosovën e jo për Skënderbeun si “atlet i Krishtit”

Edi Rama në Vatikan duhej të fliste për Kosovën e jo për Skënderbeun si “atlet i Krishtit”

Shaban Murati
Mungesa e kohezionit në NATO

Mungesa e kohezionit në NATO

Shaban Murati
Diplomacia evropiane dhe ndërkombëtare po flirton me luftënxitësit

Diplomacia evropiane dhe ndërkombëtare po flirton me luftënxitësit

Shaban Murati
Ballkani në prizmin e ndërprerjes së marrëdhënieve të Rusisë me NATO-n

Ballkani në prizmin e ndërprerjes së marrëdhënieve të Rusisë me NATO-n

Shaban Murati
Franca dënoi krimin kolonial, a do ta bëjë Serbia të njëjtën gjë?

Franca dënoi krimin kolonial, a do ta bëjë Serbia të njëjtën gjë?

Shaban Murati
Pakti i habitshëm ushtarak midis Parisit dhe Athinës, nuk është lajm i mirë për Ballkanin

Pakti i habitshëm ushtarak midis Parisit dhe Athinës, nuk është lajm i mirë për Ballkanin

Shaban Murati
Pse po i shpenzon Serbia 150 milionë euro, në mes të askundit?

Pse po i shpenzon Serbia 150 milionë euro, në mes të askundit?

Shaban Murati
Ekstaza e pazakontë Orban-Vuçiq: Ku cenohen interesat e Shqipërisë dhe Kosovës?

Ekstaza e pazakontë Orban-Vuçiq: Ku cenohen interesat e Shqipërisë dhe Kosovës?

Shaban Murati
Erërat e izolacionizmit, nga veriu armiqësor i Ballkanit

Erërat e izolacionizmit, nga veriu armiqësor i Ballkanit

Shaban Murati
Harta rrugore diplomatike që duhet të përdorë Kosova duhet të jetë vetëm harta amerikane

Harta rrugore diplomatike që duhet të përdorë Kosova duhet të jetë vetëm harta amerikane

Shaban Murati
Kasapi i Ballkanit, “luftëtar i lirisë”?!

Kasapi i Ballkanit, “luftëtar i lirisë”?!

Shaban Murati