LAJMI I FUNDIT:
RA

Rexhep Azizi

2622 Artikuj

Arrestohen katër persona në Maqedoni për drogë që kushton mbi 70 mijë euro

Arrestohen katër persona në Maqedoni për drogë që kushton mbi 70 mijë euro

Rexhep Azizi
Si është dukur Gostivari më parë?

Si është dukur Gostivari më parë?

Rexhep Azizi
‘Boll më’ i ndan EVN-së çmimin “Hajni i Artë”

‘Boll më’ i ndan EVN-së çmimin “Hajni i Artë”

Rexhep Azizi
Ulet numri i rasteve të reja dhe rritet numri i pacientëve të shëruar nga coronavirusi në Maqedoni

Ulet numri i rasteve të reja dhe rritet numri i pacientëve të shëruar nga coronavirusi në Maqedoni

Rexhep Azizi
Ali Ahmeti para Këshillit të Përgjithshëm përmend emrat e funksionarëve të rinj në Qeveri

Ali Ahmeti para Këshillit të Përgjithshëm përmend emrat e funksionarëve të rinj në Qeveri

Rexhep Azizi
Sindikatat dhe organizatat e Maqedonisë: Rryma s’duhet të shtrenjtohet

Sindikatat dhe organizatat e Maqedonisë: Rryma s’duhet të shtrenjtohet

Rexhep Azizi
KSHZ publikon rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut

KSHZ publikon rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut

Rexhep Azizi
Popullata në Maqedoni po plaket, rritet numri i të vdekurve dhe bie numri i foshnjave të lindura

Popullata në Maqedoni po plaket, rritet numri i të vdekurve dhe bie numri i foshnjave të lindura

Rexhep Azizi
Nga 120 deputetë, në Kuvendin e Maqedonisë vetëm 43 janë gra

Nga 120 deputetë, në Kuvendin e Maqedonisë vetëm 43 janë gra

Rexhep Azizi
Shpallen rezultatet e zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut

Shpallen rezultatet e zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut

Rexhep Azizi
KSHZ: Rezultatet e zgjedhjeve do të publikohen në ora 23:00

KSHZ: Rezultatet e zgjedhjeve do të publikohen në ora 23:00

Rexhep Azizi
Tetova e para ndër komunat në njësinë zgjedhore numër gjashtë, e fundit Zhelina

Tetova e para ndër komunat në njësinë zgjedhore numër gjashtë, e fundit Zhelina

Rexhep Azizi
LSM: 15 korriku është ditë pushimi

LSM: 15 korriku është ditë pushimi

Rexhep Azizi
Lidhja e Sindikatave të Maqedonisë kërkon që dita e shtunë dhe e diell të shpallen ditë pushimi

Lidhja e Sindikatave të Maqedonisë kërkon që dita e shtunë dhe e diell të shpallen ditë pushimi

Rexhep Azizi
Komuna e Gostivarit ndërpret thirrjen publike për subvencionim të blerjes së biçikletave

Komuna e Gostivarit ndërpret thirrjen publike për subvencionim të blerjes së biçikletave

Rexhep Azizi
Shumica e qytetarëve të Maqedonisë vazhdojnë t’u japin mbështetje masave kundër coronavirusit

Shumica e qytetarëve të Maqedonisë vazhdojnë t’u japin mbështetje masave kundër coronavirusit

Rexhep Azizi
Qytetarët e Maqedonisë shprehen se sektori publik është i partizuar

Qytetarët e Maqedonisë shprehen se sektori publik është i partizuar

Rexhep Azizi
Publikohen pamje të nxjerrjes së rrjetave në Liqenin e Ohrit

Publikohen pamje të nxjerrjes së rrjetave në Liqenin e Ohrit

Rexhep Azizi
Maqedoni, mbi 20% e të punësuarve kanë mbetur pa vendin e tyre të punës për shkak të coronavirusit

Maqedoni, mbi 20% e të punësuarve kanë mbetur pa vendin e tyre të punës për shkak të coronavirusit

Rexhep Azizi
Maqedoni, 40 për qind e qytetarëve presin të infektohen nga coronavirusi

Maqedoni, 40 për qind e qytetarëve presin të infektohen nga coronavirusi

Rexhep Azizi
Maqedoni, kërkesë që të respektohen masat për mbrojtjen e punëtorëve që punojnë në hapësira të hapura

Maqedoni, kërkesë që të respektohen masat për mbrojtjen e punëtorëve që punojnë në hapësira të hapura

Rexhep Azizi
Zaev pret që në tetor të nisin bisedimet me Bashkimin Evropian

Zaev pret që në tetor të nisin bisedimet me Bashkimin Evropian

Rexhep Azizi
LSM kërkon që të të shpallen kushte të jashtëzakonshme për punë për shkak të temperaturave të larta

LSM kërkon që të të shpallen kushte të jashtëzakonshme për punë për shkak të temperaturave të larta

Rexhep Azizi
Në tremujorin e parë në Maqedoni ka 1.9 milionë parapagues në telefoninë mobile

Në tremujorin e parë në Maqedoni ka 1.9 milionë parapagues në telefoninë mobile

Rexhep Azizi