LAJMI I FUNDIT:
Pyper

Pyper

240 Artikuj

Çka po ndodh me kompaninë time?

Çka po ndodh me kompaninë time?

Pyper
Hulumtimet: Forma më e dobishme për ju

Hulumtimet: Forma më e dobishme për ju

Pyper
Pyper vjen me kampanjën më të re për JU!

Pyper vjen me kampanjën më të re për JU!

Pyper
Largo dilemat dhe informohu në kohë rekord për biznesin tuaj

Largo dilemat dhe informohu në kohë rekord për biznesin tuaj

Pyper
Hulumtim nga Pyper: 75.3% e të anketuarve mendojnë se duhet të lejohet tërheqja e kursimeve pensionale nga Trusti edhe pas shtesës së 100 eurove

Hulumtim nga Pyper: 75.3% e të anketuarve mendojnë se duhet të lejohet tërheqja e kursimeve pensionale nga Trusti edhe pas shtesës së 100 eurove

Pyper
Pyper: 79% e të anketuarve janë pro tërheqjes së kursimeve pensionale nga Trusti

Pyper: 79% e të anketuarve janë pro tërheqjes së kursimeve pensionale nga Trusti

Pyper
Pyper: Vetëm 5.6% e qytetarëve mendojnë se nuk ka nepotizëm në Kosovë

Pyper: Vetëm 5.6% e qytetarëve mendojnë se nuk ka nepotizëm në Kosovë

Pyper
A janë konsumatorët tuaj të kënaqur?

A janë konsumatorët tuaj të kënaqur?

Pyper
Hulumtim nga Pyper: Evapify si alternativë më moderne dhe e shëndetshme për duhanpirësit në Kosovë

Hulumtim nga Pyper: Evapify si alternativë më moderne dhe e shëndetshme për duhanpirësit në Kosovë

Pyper
Ngritja e çmimeve të produkteve, Pyper: Dy e treta e qytetarëve dëshirojnë që Qeveria e Kosovës t’iu ndihmoj përmes pakove financiare

Ngritja e çmimeve të produkteve, Pyper: Dy e treta e qytetarëve dëshirojnë që Qeveria e Kosovës t’iu ndihmoj përmes pakove financiare

Pyper
Pyper: Higjiena dhe çmimet ndër ankesat kryesore për supermarkete

Pyper: Higjiena dhe çmimet ndër ankesat kryesore për supermarkete

Pyper
Opinioni juaj ka vlerë! Plotëso pyetësorin ‘‘Marrëdhëniet Ndërkombëtare’’ dhe shpërblehu me mbushje telefonike

Opinioni juaj ka vlerë! Plotëso pyetësorin ‘‘Marrëdhëniet Ndërkombëtare’’ dhe shpërblehu me mbushje telefonike

Pyper
Pyper: 78.5% të qytetarëve të anketuar e përkrahin interesimin masiv të kosovarëve për të migruar në shtete tjera

Pyper: 78.5% të qytetarëve të anketuar e përkrahin interesimin masiv të kosovarëve për të migruar në shtete tjera

Pyper
Pyper: 71% e qytetarëve të anketuar mendojnë se çmimet e shërbimeve mjekësore në Institucionet e Sistemit Shëndetsor Privat janë të larta

Pyper: 71% e qytetarëve të anketuar mendojnë se çmimet e shërbimeve mjekësore në Institucionet e Sistemit Shëndetsor Privat janë të larta

Pyper
Sondazh: 59 % e qytetarëve të anketuar mendojnë se gjobat e larta në trafik kanë shumë ndikim në uljen e numrit të aksidenteve

Sondazh: 59 % e qytetarëve të anketuar mendojnë se gjobat e larta në trafik kanë shumë ndikim në uljen e numrit të aksidenteve

Pyper
Pyper: 69.7 për qind e qytetarëve mendojnë se Kosova duhet t’i vazhdojë përpjekjet e saj për liberalizimin e vizave

Pyper: 69.7 për qind e qytetarëve mendojnë se Kosova duhet t’i vazhdojë përpjekjet e saj për liberalizimin e vizave

Pyper
Sondazhi i Pyper: Shprehni mendimin tuaj mbi migrimin e kosovarëve

Sondazhi i Pyper: Shprehni mendimin tuaj mbi migrimin e kosovarëve

Pyper
Sondazh nga Pyper: 73.20% e qytetarëve mendojnë se privatësia e individëve do të jetë më e vogël në të ardhmen shkaku i inteligjencës artificiale

Sondazh nga Pyper: 73.20% e qytetarëve mendojnë se privatësia e individëve do të jetë më e vogël në të ardhmen shkaku i inteligjencës artificiale

Pyper
Pyper hap konkurs pune –  për ty që din e don

Pyper hap konkurs pune –  për ty që din e don

Pyper
Sondazh nga Pyper: 55.75% e qytetarëve të anketuar janë pro një ligji që i obligon qytetarët të votojnë

Sondazh nga Pyper: 55.75% e qytetarëve të anketuar janë pro një ligji që i obligon qytetarët të votojnë

Pyper
Sondazhi nga Pyper: Rreth 74% e qytetarëve mendojnë se me reciprocitet ndaj Serbisë rritet tregtia me Shqipërinë

Sondazhi nga Pyper: Rreth 74% e qytetarëve mendojnë se me reciprocitet ndaj Serbisë rritet tregtia me Shqipërinë

Pyper
Sondazhi nga Pyper: Rreth 65% e qytetarëve shprehen pro që KFOR-i të zëvendësojë Policinë Speciale në veri

Sondazhi nga Pyper: Rreth 65% e qytetarëve shprehen pro që KFOR-i të zëvendësojë Policinë Speciale në veri

Pyper
Sondazhi nga Pyper: Mbi 73% e qytetarëve mendojnë se takimi në Bruksel ndikon në uljen e tensioneve në veri të Kosovës

Sondazhi nga Pyper: Mbi 73% e qytetarëve mendojnë se takimi në Bruksel ndikon në uljen e tensioneve në veri të Kosovës

Pyper
Sondazhi nga Pyper: Mbi 52% e qytetarëve thonë se vota e tyre në raport me LVV-në nuk ndryshon pavarësisht zhvillimeve në veri

Sondazhi nga Pyper: Mbi 52% e qytetarëve thonë se vota e tyre në raport me LVV-në nuk ndryshon pavarësisht zhvillimeve në veri

Pyper