LAJMI I FUNDIT:
Prishtina Ticket

Prishtina Ticket

25 Artikuj

Prishtina Ticket nis fluturimet në destinacionin Memmingen – Prishtinë – Memmingen

Prishtina Ticket nis fluturimet në destinacionin Memmingen – Prishtinë – Memmingen

Prishtina Ticket
Oferta për udhëtimet e fundvitit

Oferta për udhëtimet e fundvitit

Prishtina Ticket
Biletat më të lira drejt Prishtinës nga Zvicra, Gjermania dhe Sllovenia

Biletat më të lira drejt Prishtinës nga Zvicra, Gjermania dhe Sllovenia

Prishtina Ticket
Si të blini një biletë të lirë online?

Si të blini një biletë të lirë online?

Prishtina Ticket
Çmimet e biletave për udhëtime nga Gjermania dhe Zvicra në Kosovë

Çmimet e biletave për udhëtime nga Gjermania dhe Zvicra në Kosovë

Prishtina Ticket
Çmimet më të lira në gusht nga Basel, Düsseldorf, Nürnberg, Münster dhe Berlin drejt Prishtinës

Çmimet më të lira në gusht nga Basel, Düsseldorf, Nürnberg, Münster dhe Berlin drejt Prishtinës

Prishtina Ticket
Zbritjet e muajit gusht, udhëtoni nga BERLINI në PRISHTINË me çmime speciale

Zbritjet e muajit gusht, udhëtoni nga BERLINI në PRISHTINË me çmime speciale

Prishtina Ticket
Aviokompania më e madhe shqiptare publikon shifrat për gjysmën e parë të 2023

Aviokompania më e madhe shqiptare publikon shifrat për gjysmën e parë të 2023

Prishtina Ticket
Mos humbisni kohë, rezervoni biletën tuaj drejt Kosovës me çmim ekonomik

Mos humbisni kohë, rezervoni biletën tuaj drejt Kosovës me çmim ekonomik

Prishtina Ticket
Oferta e qershorit vetëm edhe 7 ditë, rezervoni me çmime ekonomike drejt Prishtinës

Oferta e qershorit vetëm edhe 7 ditë, rezervoni me çmime ekonomike drejt Prishtinës

Prishtina Ticket
A dëshironi çmime të lira të biletave për Prishtinë?

A dëshironi çmime të lira të biletave për Prishtinë?

Prishtina Ticket
Çka duhet të dinë shqiptarët e Gjermanisë para se të udhëtojnë në Kosovë?

Çka duhet të dinë shqiptarët e Gjermanisë para se të udhëtojnë në Kosovë?

Prishtina Ticket
Çmime speciale për shqiptarët e Zvicrës që udhëtojnë në Prishtinë

Çmime speciale për shqiptarët e Zvicrës që udhëtojnë në Prishtinë

Prishtina Ticket
Berlin – Prishtinë – Berlin, kjo është oferta për muajin korrik

Berlin – Prishtinë – Berlin, kjo është oferta për muajin korrik

Prishtina Ticket
Edhe pak vende kanë mbetur për ofertën e qershorit nga Gjermania, Zvicra, Suedia dhe Sllovenia drejt Prishtinës

Edhe pak vende kanë mbetur për ofertën e qershorit nga Gjermania, Zvicra, Suedia dhe Sllovenia drejt Prishtinës

Prishtina Ticket
Udhëtoni me çmime ekonomike prej katër vendeve evropiane drejt Kosovës

Udhëtoni me çmime ekonomike prej katër vendeve evropiane drejt Kosovës

Prishtina Ticket
Përfitoni nga OFERTA E MAJIT, rezervoni udhëtimet verore drejt vendlindjes nga Zvicra, Gjermania, Suedia dhe Sllovenia

Përfitoni nga OFERTA E MAJIT, rezervoni udhëtimet verore drejt vendlindjes nga Zvicra, Gjermania, Suedia dhe Sllovenia

Prishtina Ticket
Shtohen 2 destinacione të reja “low cost” drejt Lubjanës dhe Berlinit

Shtohen 2 destinacione të reja “low cost” drejt Lubjanës dhe Berlinit

Prishtina Ticket
Vizitoni Berlinin, kryeqytetin me histori të veçantë

Vizitoni Berlinin, kryeqytetin me histori të veçantë

Prishtina Ticket
Udhëtoni me çmime promocionale në drejtimin Berlin – Prishtinë

Udhëtoni me çmime promocionale në drejtimin Berlin – Prishtinë

Prishtina Ticket
Kompania më e madhe shqiptare ‘Prishtina Ticket’ hap linjën e re Prishtinë-Lubjanë

Kompania më e madhe shqiptare ‘Prishtina Ticket’ hap linjën e re Prishtinë-Lubjanë

Prishtina Ticket
Prishtina Ticket me linjë të re fluturimi, Berlin-Prishtinë-Berlin

Prishtina Ticket me linjë të re fluturimi, Berlin-Prishtinë-Berlin

Prishtina Ticket
Prishtina Ticket me linjë të re – Prishtinë, Berlin, Prishtinë

Prishtina Ticket me linjë të re – Prishtinë, Berlin, Prishtinë

Prishtina Ticket
PRISHTINATICKET me mbi 600 fluturime për në Kosovë nga Evropa – rezervo tani dhe merr super çmim të volitshëm

PRISHTINATICKET me mbi 600 fluturime për në Kosovë nga Evropa – rezervo tani dhe merr super çmim të volitshëm

Prishtina Ticket