LAJMI I FUNDIT:
Muhamet Hajrullahu

Muhamet Hajrullahu

66 Artikuj

Ambasadori i Turqisë për situatën në veri: Nuk ka zgjidhje ushtarake për këtë çështje, vetëm një zgjidhje diplomatike do të siguronte stabilitet të qëndrueshëm

Ambasadori i Turqisë për situatën në veri: Nuk ka zgjidhje ushtarake për këtë çështje, vetëm një zgjidhje diplomatike do të siguronte stabilitet të qëndrueshëm

Muhamet Hajrullahu
30 mijë profile false në Twitter edhe Faceboook për të ‘mbytur’ zërat kritikë, çka dihet deri tash për llogaritë fiktive në Kosovë?

30 mijë profile false në Twitter edhe Faceboook për të ‘mbytur’ zërat kritikë, çka dihet deri tash për llogaritë fiktive në Kosovë?

Muhamet Hajrullahu
Narrativa e lajmeve të rrejshme për Kosovën dhe ndikimet e jashtme

Narrativa e lajmeve të rrejshme për Kosovën dhe ndikimet e jashtme

Muhamet Hajrullahu
Ambasadori francez: Situata në veri të Kosovës është shqetësuese dhe mund të shmangej – Macron është i angazhuar vendosmërisht

Ambasadori francez: Situata në veri të Kosovës është shqetësuese dhe mund të shmangej – Macron është i angazhuar vendosmërisht

Muhamet Hajrullahu
EULEX-it i zgjatet mandati deri në vitin 2025

EULEX-it i zgjatet mandati deri në vitin 2025

Muhamet Hajrullahu
Ambasadori Nissinen: Finlanda dënon aktet e dhunshme në veri të Kosovës, por çdo veprim i njëanshëm duhet të shmanget

Ambasadori Nissinen: Finlanda dënon aktet e dhunshme në veri të Kosovës, por çdo veprim i njëanshëm duhet të shmanget

Muhamet Hajrullahu
EULEX-it i përfundon mandati më 14 qershor, çfarë do të ndodh tutje?

EULEX-it i përfundon mandati më 14 qershor, çfarë do të ndodh tutje?

Muhamet Hajrullahu
Google ka penalizuar gjuhën shqipe nga platformat Google Ads dhe Adsense, iniciuesi i peticionit tregon se çka po humbin bizneset dhe mediat në trevat shqiptare

Google ka penalizuar gjuhën shqipe nga platformat Google Ads dhe Adsense, iniciuesi i peticionit tregon se çka po humbin bizneset dhe mediat në trevat shqiptare

Muhamet Hajrullahu
Ekskluzive, Hovenier: Presim që kryetarët e rinj të komunave të marrin një rol teknik dhe jo politik- çdo aktivitet kriminal ndaj tyre do të përballet me dënim të ashpër nga SHBA-të

Ekskluzive, Hovenier: Presim që kryetarët e rinj të komunave të marrin një rol teknik dhe jo politik- çdo aktivitet kriminal ndaj tyre do të përballet me dënim të ashpër nga SHBA-të

Muhamet Hajrullahu
Jo “Republika Srpska”, modeli kroat për Asociacionin – çka dihet deri tani?

Jo “Republika Srpska”, modeli kroat për Asociacionin – çka dihet deri tani?

Muhamet Hajrullahu
Befasitë e shteteve pro dhe kundër Kosovës në Këshillin e Evropës, gjithçka që duhet të dini

Befasitë e shteteve pro dhe kundër Kosovës në Këshillin e Evropës, gjithçka që duhet të dini

Muhamet Hajrullahu
Dakordim pa nënshkrim – gazetarët dhe analistët e huaj skeptik për takimin në Ohër ndërmjet Kurtit dhe Vuçiqit

Dakordim pa nënshkrim – gazetarët dhe analistët e huaj skeptik për takimin në Ohër ndërmjet Kurtit dhe Vuçiqit

Muhamet Hajrullahu
A është kjo dita më e rëndësishme për Kurtin dhe Vuçiqin, të pranohet plani i BE-së, apo do të ketë sanksione?

A është kjo dita më e rëndësishme për Kurtin dhe Vuçiqin, të pranohet plani i BE-së, apo do të ketë sanksione?

Muhamet Hajrullahu
E premtja e ‘madhe’ në Kosovë, Kurtit i shkojnë në zyre pesë zyrtarë të lartë për dialogun me Serbinë

E premtja e ‘madhe’ në Kosovë, Kurtit i shkojnë në zyre pesë zyrtarë të lartë për dialogun me Serbinë

Muhamet Hajrullahu
Mesazhi amerikan në Kosovë e Serbi – jo krizë e tensione, themelimi i Asociacionit sipas Kushtetutës së Kosovës

Mesazhi amerikan në Kosovë e Serbi – jo krizë e tensione, themelimi i Asociacionit sipas Kushtetutës së Kosovës

Muhamet Hajrullahu
Profesori i Oxfordit: Serbia do të duhet të njohë pavarësinë e Kosovës – nuk përjashtohet as korrigjimi kufitar në marrëveshjen përfundimtare

Profesori i Oxfordit: Serbia do të duhet të njohë pavarësinë e Kosovës – nuk përjashtohet as korrigjimi kufitar në marrëveshjen përfundimtare

Muhamet Hajrullahu
Pas Brukselit, ShBA dhe BE zbarkojnë në Kosovë e Serbi, DASH: Escobar po vjen për të mbështetur dialogun

Pas Brukselit, ShBA dhe BE zbarkojnë në Kosovë e Serbi, DASH: Escobar po vjen për të mbështetur dialogun

Muhamet Hajrullahu
Bilek: Liberalizimi i vizave për Kosovën është në agjendën kryesore të Presidencës çeke të BE-së

Bilek: Liberalizimi i vizave për Kosovën është në agjendën kryesore të Presidencës çeke të BE-së

Muhamet Hajrullahu
Ndikimi i lajmeve të rrejshme e të paverifikuara në rrjete sociale tek qytetarët

Ndikimi i lajmeve të rrejshme e të paverifikuara në rrjete sociale tek qytetarët

Muhamet Hajrullahu
Izraeli dhe Kosova kanë shumë ngjashmëri, Ziv: Do ta rrisim bashkëpunimin nga arsimi e kultura tek ndërmarrësia e IT-ja

Izraeli dhe Kosova kanë shumë ngjashmëri, Ziv: Do ta rrisim bashkëpunimin nga arsimi e kultura tek ndërmarrësia e IT-ja

Muhamet Hajrullahu
Ekskluzive, Weidinger: Austria është mbështetëse e fortë e anëtarësimit të Kosovës në BE dhe mbështet liberalizimin e vizave

Ekskluzive, Weidinger: Austria është mbështetëse e fortë e anëtarësimit të Kosovës në BE dhe mbështet liberalizimin e vizave

Muhamet Hajrullahu
EKSKLUZIVE: Komandanti i KFOR-it thotë se nuk ka asnjë tregues për ndonjë lloj kërcënimi – “të gatshëm të veprojmë ndaj çdo lloj sfide për sigurinë”

EKSKLUZIVE: Komandanti i KFOR-it thotë se nuk ka asnjë tregues për ndonjë lloj kërcënimi – “të gatshëm të veprojmë ndaj çdo lloj sfide për sigurinë”

Muhamet Hajrullahu
Ekskluzive, Butel për liberalizimin e vizave: Franca konsideron se në këtë fazë ende nuk janë plotësuar të gjitha kushtet e kërkuara

Ekskluzive, Butel për liberalizimin e vizave: Franca konsideron se në këtë fazë ende nuk janë plotësuar të gjitha kushtet e kërkuara

Muhamet Hajrullahu
Më shumë se gjithçka, në vitin 2022 Kosovës i duhet stabiliteti politik

Më shumë se gjithçka, në vitin 2022 Kosovës i duhet stabiliteti politik

Muhamet Hajrullahu