LAJMI I FUNDIT:
LSh

Lirim Shabani

9577 Artikuj

Shkupi, Tirana, Prishtina e Beogradi bisedojnë me Austrinë për pranim të migrantëve

Shkupi, Tirana, Prishtina e Beogradi bisedojnë me Austrinë për pranim të migrantëve

Lirim Shabani
Shkupi, Koçani e Prilepi përfshihen nga të reshura të dendura të shiut (Video)

Shkupi, Koçani e Prilepi përfshihen nga të reshura të dendura të shiut (Video)

Lirim Shabani
Realizimi i marrëveshjes për çështjen e emrit, përshpejton anëtarësimin e Maqedonisë në NATO

Realizimi i marrëveshjes për çështjen e emrit, përshpejton anëtarësimin e Maqedonisë në NATO

Lirim Shabani
Bieber: Marrëveshja për emrin ofron zgjidhje të përhershme, pikëpyetje ka te zbatimi për shkak të kundërshtimeve

Bieber: Marrëveshja për emrin ofron zgjidhje të përhershme, pikëpyetje ka te zbatimi për shkak të kundërshtimeve

Lirim Shabani
LSDM-ja kërkon nga opozita maqedonase që ta mbështetin marrëveshjen për emrin

LSDM-ja kërkon nga opozita maqedonase që ta mbështetin marrëveshjen për emrin

Lirim Shabani
Kontradikta se ku do të nënshkruhet marrëveshja për çështjen e emrit ndërmjet Maqedonisë e Greqisë

Kontradikta se ku do të nënshkruhet marrëveshja për çështjen e emrit ndërmjet Maqedonisë e Greqisë

Lirim Shabani
Nxehet debati në Kuvendin grek, kërkohet arrestimi i Kryeministrit, Kryetarit të shtetit dhe ministrit të Mbrojtjes

Nxehet debati në Kuvendin grek, kërkohet arrestimi i Kryeministrit, Kryetarit të shtetit dhe ministrit të Mbrojtjes

Lirim Shabani
Kotzias: “Maqedonia Veriore” nuk do të pengohet për anëtarësim në NATO e BE

Kotzias: “Maqedonia Veriore” nuk do të pengohet për anëtarësim në NATO e BE

Lirim Shabani
Të reshurat në Maqedoni nuk kanë ndikuar në rritjen e nivelit të lumenjve dhe liqeneve

Të reshurat në Maqedoni nuk kanë ndikuar në rritjen e nivelit të lumenjve dhe liqeneve

Lirim Shabani
Burg për dy persona të cilët morën pjesë në rrahjen e Ziadin Selës, në Kuvendin e Maqedonisë

Burg për dy persona të cilët morën pjesë në rrahjen e Ziadin Selës, në Kuvendin e Maqedonisë

Lirim Shabani
Fraksioni i OBRM-PDUKM-së: Maqedonia është gjunjëzuar me këtë zgjidhje për emrin

Fraksioni i OBRM-PDUKM-së: Maqedonia është gjunjëzuar me këtë zgjidhje për emrin

Lirim Shabani
RDK mbështet fuqishëm qeverinë për çështjen e emrit

RDK mbështet fuqishëm qeverinë për çështjen e emrit

Lirim Shabani
Me grafite e parulla kundër marrëveshjes së emrit për Maqedoninë (Foto)

Me grafite e parulla kundër marrëveshjes së emrit për Maqedoninë (Foto)

Lirim Shabani
Bullgaria do të kërkojë garanci që marrëveshja për emrin nuk përmban pretendime ndaj fqinjëve

Bullgaria do të kërkojë garanci që marrëveshja për emrin nuk përmban pretendime ndaj fqinjëve

Lirim Shabani
Nuk përjashtohen zgjedhje parlamentare dhe presidenciale, bashkë me referendumin për emrin e Maqedonisë

Nuk përjashtohen zgjedhje parlamentare dhe presidenciale, bashkë me referendumin për emrin e Maqedonisë

Lirim Shabani
Tusk: Falë Zaevit e Tsiprasit, e pamundura u bë e mundur (Cicërimë)

Tusk: Falë Zaevit e Tsiprasit, e pamundura u bë e mundur (Cicërimë)

Lirim Shabani
Në Maqedoni shkatërrohet një grup falsifikuesish të dollarëve amerikan

Në Maqedoni shkatërrohet një grup falsifikuesish të dollarëve amerikan

Lirim Shabani
Sot do të realizohet telefonata Zaev-Tsipras, për çështjen e emrit të Maqedonisë

Sot do të realizohet telefonata Zaev-Tsipras, për çështjen e emrit të Maqedonisë

Lirim Shabani
Këto janë çmimet e reja të derivateve të naftës në Maqedoni

Këto janë çmimet e reja të derivateve të naftës në Maqedoni

Lirim Shabani
Në Shkup protestuan 35 kadetë të policisë, nuk u është ofruar kontrata e punës

Në Shkup protestuan 35 kadetë të policisë, nuk u është ofruar kontrata e punës

Lirim Shabani
Dy të akuzuar pranojnë fajësinë për dhunë ndaj Ziadin Selës

Dy të akuzuar pranojnë fajësinë për dhunë ndaj Ziadin Selës

Lirim Shabani
Ndarja e kulaçit të ambasadave të ish-Jugosllavisë, disa objekte nuk ekzistojnë, e për disa nuk ka dokumente

Ndarja e kulaçit të ambasadave të ish-Jugosllavisë, disa objekte nuk ekzistojnë, e për disa nuk ka dokumente

Lirim Shabani
Dy persona përfundojnë në spital në Shkup, thithën gazin që rrodhi nga bombola

Dy persona përfundojnë në spital në Shkup, thithën gazin që rrodhi nga bombola

Lirim Shabani
Veliçkovski viziton Gardën kombëtare të Vermontit

Veliçkovski viziton Gardën kombëtare të Vermontit

Lirim Shabani