LAJMI I FUNDIT:
Kolegji Universum

Kolegji Universum

132 Artikuj

Poligloti Edvin Cami vizitoi Kosovën

Poligloti Edvin Cami vizitoi Kosovën

Kolegji Universum
Transfero studimet në Universum fito bursë 30% dhe diplomë të njohur ndërkombëtarisht

Transfero studimet në Universum fito bursë 30% dhe diplomë të njohur ndërkombëtarisht

Kolegji Universum
Si mund të përdoret kreativiteti gjatë ligjërimit? (Foto)

Si mund të përdoret kreativiteti gjatë ligjërimit? (Foto)

Kolegji Universum
Zhvillo idenë tënde për biznes. Ku? (Foto)

Zhvillo idenë tënde për biznes. Ku? (Foto)

Kolegji Universum
Stafi i Kolegjit Universum trajnohet në University of Duisburg Essen, Gjermani

Stafi i Kolegjit Universum trajnohet në University of Duisburg Essen, Gjermani

Kolegji Universum
Dhurohen libra për Gjimnazin “Aleksandër Xhuvani” në Komunën e Podujevës

Dhurohen libra për Gjimnazin “Aleksandër Xhuvani” në Komunën e Podujevës

Kolegji Universum
Përdorimi i produkteve është e vetmja mënyrë e rritjes së cilësisë së prodhimeve vendore

Përdorimi i produkteve është e vetmja mënyrë e rritjes së cilësisë së prodhimeve vendore

Kolegji Universum
Kush ishte me i miri në garat e Bowling-ut? (Foto)

Kush ishte me i miri në garat e Bowling-ut? (Foto)

Kolegji Universum
ProductTank Prishtina: Një produkt që hulumton ofertën më të mirë në treg për kredi, Trekandi.com

ProductTank Prishtina: Një produkt që hulumton ofertën më të mirë në treg për kredi, Trekandi.com

Kolegji Universum
Stafi i Kolegjit Universum trajnohet në University of Duisburg Essen, Gjermani

Stafi i Kolegjit Universum trajnohet në University of Duisburg Essen, Gjermani

Kolegji Universum
Mësoni si të studioni me bursë të plotë në University of Applied Sciences Ludwigshafen, Gjermani

Mësoni si të studioni me bursë të plotë në University of Applied Sciences Ludwigshafen, Gjermani

Kolegji Universum
Zhvillo idenë tënde për biznes në Fundjavën e Ndërmarrësisë

Zhvillo idenë tënde për biznes në Fundjavën e Ndërmarrësisë

Kolegji Universum
Studentja nga Norvegjia diplomon në Kolegjin Universum

Studentja nga Norvegjia diplomon në Kolegjin Universum

Kolegji Universum
Çka duhet të keni parasysh kur mendoni të studioni master

Çka duhet të keni parasysh kur mendoni të studioni master

Kolegji Universum
Cili program Master nga Kosova, renditet i 16’ti në Evropën Lindore?

Cili program Master nga Kosova, renditet i 16’ti në Evropën Lindore?

Kolegji Universum
Hapet thirrja për MATURANTË për trajnim dyjavor FALAS në Universitetin e Duisburg-Essen të Gjermanisë

Hapet thirrja për MATURANTË për trajnim dyjavor FALAS në Universitetin e Duisburg-Essen të Gjermanisë

Kolegji Universum
Pesë arsye pse bizneset duhet të përdorin rrjete sociale

Pesë arsye pse bizneset duhet të përdorin rrjete sociale

Kolegji Universum
Si të studioni në Universitetet Evropiane me bursë të plotë

Si të studioni në Universitetet Evropiane me bursë të plotë

Kolegji Universum
Universum: Mos i keqkupto deklaratat e ambasadës, studio Gjuhë Angleze!

Universum: Mos i keqkupto deklaratat e ambasadës, studio Gjuhë Angleze!

Kolegji Universum
Kurset e dramës, përmirësojnë rezultatet e mësimit në shkollë

Kurset e dramës, përmirësojnë rezultatet e mësimit në shkollë

Kolegji Universum
Studimet në Lituani më nuk janë vetëm një ëndërr!

Studimet në Lituani më nuk janë vetëm një ëndërr!

Kolegji Universum
Studentët kosovarë përfitojnë nga projekti REBUS që financohet nga Komisioni Evropian

Studentët kosovarë përfitojnë nga projekti REBUS që financohet nga Komisioni Evropian

Kolegji Universum
Maturantë, kujdes: Nga 3 vite studimi, varen 43 vite të jetës profesionale! (Video)

Maturantë, kujdes: Nga 3 vite studimi, varen 43 vite të jetës profesionale! (Video)

Kolegji Universum
Katër gjëra që duhet t’i dini para se të zgjidhni se çfarë dhe ku të studioni

Katër gjëra që duhet t’i dini para se të zgjidhni se çfarë dhe ku të studioni

Kolegji Universum