LAJMI I FUNDIT:
Kolegji Universum

Kolegji Universum

133 Artikuj

Rëndësia e gjuhës angleze në aspektin profesional

Rëndësia e gjuhës angleze në aspektin profesional

Kolegji Universum
Programimi – profesioni i së ardhmes

Programimi – profesioni i së ardhmes

Kolegji Universum
Sa po i kushtojnë rëndësi studentët kosovar mundësive të punësimit në fushën financiare?

Sa po i kushtojnë rëndësi studentët kosovar mundësive të punësimit në fushën financiare?

Kolegji Universum
Kush janë analistët e sigurisë së informacionit?

Kush janë analistët e sigurisë së informacionit?

Kolegji Universum
Shëndeti mendor gjatë afatit të provimeve

Shëndeti mendor gjatë afatit të provimeve

Kolegji Universum
Studio Fizioterapinë në Universum

Studio Fizioterapinë në Universum

Kolegji Universum
Studio njërin nga “top 20” profesionet më të mira në botë

Studio njërin nga “top 20” profesionet më të mira në botë

Kolegji Universum
Arbër Hajdari u nderua me çmimin për Lidership Humanitar

Arbër Hajdari u nderua me çmimin për Lidership Humanitar

Kolegji Universum
Paga e një dizajneri grafik, më premtuesja në treg?

Paga e një dizajneri grafik, më premtuesja në treg?

Kolegji Universum
Kërkesat e shtuara për infermierë në spitalet gjermane

Kërkesat e shtuara për infermierë në spitalet gjermane

Kolegji Universum
Cili është profesioni më i paguar në Kosovë?

Cili është profesioni më i paguar në Kosovë?

Kolegji Universum
Çka është Programi Northampton dhe si mund të përfitoni në Kosovë me të?

Çka është Programi Northampton dhe si mund të përfitoni në Kosovë me të?

Kolegji Universum
Doni të studioni jashtë vendit? Kjo është mundësia më e mirë dhe më e lehtë për ju

Doni të studioni jashtë vendit? Kjo është mundësia më e mirë dhe më e lehtë për ju

Kolegji Universum
Kolegji Universum organizon Sesion Informues për diplomë angleze nga University of Northampton

Kolegji Universum organizon Sesion Informues për diplomë angleze nga University of Northampton

Kolegji Universum
Fillo vitin e parë FALAS në MASTER në Zhvillimin e Qëndrueshëm i Sistemit të Prodhimit të Ushqimit

Fillo vitin e parë FALAS në MASTER në Zhvillimin e Qëndrueshëm i Sistemit të Prodhimit të Ushqimit

Kolegji Universum
Studio Gazetari Digjitale në Kolegjin Universum, viti i parë ofrohet PA PAGESË!

Studio Gazetari Digjitale në Kolegjin Universum, viti i parë ofrohet PA PAGESË!

Kolegji Universum
Çfarë mundësie e artë – studio në Kosovë, por je student i Universitetit Northampton

Çfarë mundësie e artë – studio në Kosovë, por je student i Universitetit Northampton

Kolegji Universum
Mundësi e jashtëzakonshme për maturantët e Ferizajit, 12 bursa të plota dhe punësim i garantuar në Gjermani!

Mundësi e jashtëzakonshme për maturantët e Ferizajit, 12 bursa të plota dhe punësim i garantuar në Gjermani!

Kolegji Universum
Studentët e Kolegjit Universum po punësohen që nga viti i parë!

Studentët e Kolegjit Universum po punësohen që nga viti i parë!

Kolegji Universum
Nuk mjafton të dini programim, duhet të keni diplomë sepse rreziku po afron

Nuk mjafton të dini programim, duhet të keni diplomë sepse rreziku po afron

Kolegji Universum
Cila është gjuha që sot ka ndikimin më të madh evropian?

Cila është gjuha që sot ka ndikimin më të madh evropian?

Kolegji Universum
Pse gjuha angleze është lingua franca e botës?

Pse gjuha angleze është lingua franca e botës?

Kolegji Universum
Profesori me PhD nga MIT, shef i ri i Shkencave Kompjuterike në Kolegjin Universum

Profesori me PhD nga MIT, shef i ri i Shkencave Kompjuterike në Kolegjin Universum

Kolegji Universum
Studentët e Kolegjit Universum përfitojnë bursa studimi nga Fondacioni “Anne & Erion Hasa”

Studentët e Kolegjit Universum përfitojnë bursa studimi nga Fondacioni “Anne & Erion Hasa”

Kolegji Universum