LAJMI I FUNDIT:
Kolegji Universum

Kolegji Universum

133 Artikuj

Organizim madhështor i Ceremonisë së Diplomimit në Uni Universum International College

Organizim madhështor i Ceremonisë së Diplomimit në Uni Universum International College

Kolegji Universum
Bashkëpunimi midis Arizona State University dhe Uni Universum International College: Një hap drejt edukimit global

Bashkëpunimi midis Arizona State University dhe Uni Universum International College: Një hap drejt edukimit global

Kolegji Universum
UNI-Universum International College ofron standarde amerikane të studimit në partneritet me Arizona State University

UNI-Universum International College ofron standarde amerikane të studimit në partneritet me Arizona State University

Kolegji Universum
146 staf i UNI-Universum International College ligjërojnë dhe trajnohen në Universitete Evropiane

146 staf i UNI-Universum International College ligjërojnë dhe trajnohen në Universitete Evropiane

Kolegji Universum
UNI-Universum International College ofron qasje në arsim global për studentët kosovar

UNI-Universum International College ofron qasje në arsim global për studentët kosovar

Kolegji Universum
Transfero studimet në Universum dhe merr diplomë të fuqizuar nga Universiteti më i madh në SHBA!

Transfero studimet në Universum dhe merr diplomë të fuqizuar nga Universiteti më i madh në SHBA!

Kolegji Universum
Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni Universum International College: Nxitja e Bashkëpunimit të Arsimit Global

Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni Universum International College: Nxitja e Bashkëpunimit të Arsimit Global

Kolegji Universum
Mirë se vini në botën e arsimit të lartë: Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni– Universum International College

Mirë se vini në botën e arsimit të lartë: Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni– Universum International College

Kolegji Universum
Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni-Universum International College: Fuqizimi i studentëve për një të ardhme më të ndritshme

Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni-Universum International College: Fuqizimi i studentëve për një të ardhme më të ndritshme

Kolegji Universum
Studentët e Departamentit Dizajn Mode në Uni Universum International College mahnitën publikun me kreacionet e tyre në Prishtina Fashion Night

Studentët e Departamentit Dizajn Mode në Uni Universum International College mahnitën publikun me kreacionet e tyre në Prishtina Fashion Night

Kolegji Universum
41 universitete evropiane dhe 60 biznese në Panairin e Karrierës dhe Studimeve Jashtë Vendit në Prishtinë

41 universitete evropiane dhe 60 biznese në Panairin e Karrierës dhe Studimeve Jashtë Vendit në Prishtinë

Kolegji Universum
72 pjesëmarrës nga 41 universitete të Evropës bashkohen në Kosovë në Ditën e Evropës

72 pjesëmarrës nga 41 universitete të Evropës bashkohen në Kosovë në Ditën e Evropës

Kolegji Universum
Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni-Universum International College: Partneritet për Ekselencën e Arsimit Global

Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni-Universum International College: Partneritet për Ekselencën e Arsimit Global

Kolegji Universum
Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni-Universum International College: Një partneritet dinamik për edukimin global

Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni-Universum International College: Një partneritet dinamik për edukimin global

Kolegji Universum
Universiteti më i madh publik në SHBA vjen në Kosovë?

Universiteti më i madh publik në SHBA vjen në Kosovë?

Kolegji Universum
Universiteti me i madh publik në SHBA në partneritet me Kolegjin Universum

Universiteti me i madh publik në SHBA në partneritet me Kolegjin Universum

Kolegji Universum
Si do të transformohet Kosova pas partneritetit mes Arizona State University dhe UNI – Universum International College?

Si do të transformohet Kosova pas partneritetit mes Arizona State University dhe UNI – Universum International College?

Kolegji Universum
Gjithçka që duhet të dini rreth partneritetit mes Arizona State University dhe UNI – Universum International College

Gjithçka që duhet të dini rreth partneritetit mes Arizona State University dhe UNI – Universum International College

Kolegji Universum
Universiteti më i madh publik amerikan, Arizona State University (ASU) vjen në Kosovë, si partner i Kolegjit Universum (UNI)

Universiteti më i madh publik amerikan, Arizona State University (ASU) vjen në Kosovë, si partner i Kolegjit Universum (UNI)

Kolegji Universum
Storje Suksesi – Studentët e Kolegjit Universum fitues të garës Mobile Hackathon App

Storje Suksesi – Studentët e Kolegjit Universum fitues të garës Mobile Hackathon App

Kolegji Universum
Krijoni koleksionin tuaj dhe prezantojeni atë në Prishtina Fashion Night!

Krijoni koleksionin tuaj dhe prezantojeni atë në Prishtina Fashion Night!

Kolegji Universum
Gazetaria Digjitale – profesioni i së ardhmes

Gazetaria Digjitale – profesioni i së ardhmes

Kolegji Universum
Rëndësia e shkathtësive kompjuterike për studime

Rëndësia e shkathtësive kompjuterike për studime

Kolegji Universum
Përfshirja në aktivitetet ekstrakurrikulare

Përfshirja në aktivitetet ekstrakurrikulare

Kolegji Universum