LAJMI I FUNDIT:
Kolegji Universum

Kolegji Universum

103 Artikuj

Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni Universum International College: Nxitja e Bashkëpunimit të Arsimit Global

Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni Universum International College: Nxitja e Bashkëpunimit të Arsimit Global

Kolegji Universum
Mirë se vini në botën e arsimit të lartë: Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni– Universum International College

Mirë se vini në botën e arsimit të lartë: Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni– Universum International College

Kolegji Universum
Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni-Universum International College: Fuqizimi i studentëve për një të ardhme më të ndritshme

Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni-Universum International College: Fuqizimi i studentëve për një të ardhme më të ndritshme

Kolegji Universum
Studentët e Departamentit Dizajn Mode në Uni Universum International College mahnitën publikun me kreacionet e tyre në Prishtina Fashion Night

Studentët e Departamentit Dizajn Mode në Uni Universum International College mahnitën publikun me kreacionet e tyre në Prishtina Fashion Night

Kolegji Universum
41 universitete evropiane dhe 60 biznese në Panairin e Karrierës dhe Studimeve Jashtë Vendit në Prishtinë

41 universitete evropiane dhe 60 biznese në Panairin e Karrierës dhe Studimeve Jashtë Vendit në Prishtinë

Kolegji Universum
72 pjesëmarrës nga 41 universitete të Evropës bashkohen në Kosovë në Ditën e Evropës

72 pjesëmarrës nga 41 universitete të Evropës bashkohen në Kosovë në Ditën e Evropës

Kolegji Universum
Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni-Universum International College: Partneritet për Ekselencën e Arsimit Global

Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni-Universum International College: Partneritet për Ekselencën e Arsimit Global

Kolegji Universum
Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni-Universum International College: Një partneritet dinamik për edukimin global

Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni-Universum International College: Një partneritet dinamik për edukimin global

Kolegji Universum
Universiteti më i madh publik në SHBA vjen në Kosovë?

Universiteti më i madh publik në SHBA vjen në Kosovë?

Kolegji Universum
Universiteti me i madh publik në SHBA në partneritet me Kolegjin Universum

Universiteti me i madh publik në SHBA në partneritet me Kolegjin Universum

Kolegji Universum
Si do të transformohet Kosova pas partneritetit mes Arizona State University dhe UNI – Universum International College?

Si do të transformohet Kosova pas partneritetit mes Arizona State University dhe UNI – Universum International College?

Kolegji Universum
Gjithçka që duhet të dini rreth partneritetit mes Arizona State University dhe UNI – Universum International College

Gjithçka që duhet të dini rreth partneritetit mes Arizona State University dhe UNI – Universum International College

Kolegji Universum
Universiteti më i madh publik amerikan, Arizona State University (ASU) vjen në Kosovë, si partner i Kolegjit Universum (UNI)

Universiteti më i madh publik amerikan, Arizona State University (ASU) vjen në Kosovë, si partner i Kolegjit Universum (UNI)

Kolegji Universum
Storje Suksesi – Studentët e Kolegjit Universum fitues të garës Mobile Hackathon App

Storje Suksesi – Studentët e Kolegjit Universum fitues të garës Mobile Hackathon App

Kolegji Universum
Krijoni koleksionin tuaj dhe prezantojeni atë në Prishtina Fashion Night!

Krijoni koleksionin tuaj dhe prezantojeni atë në Prishtina Fashion Night!

Kolegji Universum
Gazetaria Digjitale – profesioni i së ardhmes

Gazetaria Digjitale – profesioni i së ardhmes

Kolegji Universum
Rëndësia e shkathtësive kompjuterike për studime

Rëndësia e shkathtësive kompjuterike për studime

Kolegji Universum
Përfshirja në aktivitetet ekstrakurrikulare

Përfshirja në aktivitetet ekstrakurrikulare

Kolegji Universum
Rëndësia e gjuhës angleze në aspektin profesional

Rëndësia e gjuhës angleze në aspektin profesional

Kolegji Universum
Programimi – profesioni i së ardhmes

Programimi – profesioni i së ardhmes

Kolegji Universum
Sa po i kushtojnë rëndësi studentët kosovar mundësive të punësimit në fushën financiare?

Sa po i kushtojnë rëndësi studentët kosovar mundësive të punësimit në fushën financiare?

Kolegji Universum
Kush janë analistët e sigurisë së informacionit?

Kush janë analistët e sigurisë së informacionit?

Kolegji Universum
Shëndeti mendor gjatë afatit të provimeve

Shëndeti mendor gjatë afatit të provimeve

Kolegji Universum
Studio Fizioterapinë në Universum

Studio Fizioterapinë në Universum

Kolegji Universum