Gjirafa50

Gjirafa50

Gjirafa50 është platformë e shitjes online, e krijuar nga Gjirafa, Inc. Është dyqan online i specializuar në shitjen e pajisjeve më të fundit të teknologjisë dhe që njëkohësisht janë më të kërkuarat në treg. Në fillimet e saj Gjirafa50, kishte vetëm nga 50 produkte të cilat ishin më të rejat dhe njëkohësisht më të kërkuarat të fushës së teknologjisë. Tani, Gjirafa50.com është dyqani më i madh online në rajon, që ofron mbi 80,000 produkte të tilla.

254 Artikuj