LAJMI I FUNDIT:
CH

Christoph Hasselbach

22 Artikuj

Pse Gjermania duhet t’i dërgojë tanket Leopard në Ukrainë?

Pse Gjermania duhet t’i dërgojë tanket Leopard në Ukrainë?

Christoph Hasselbach
Kriza e refugjatëve e shton interesimin për stabilitetin në Afganistan

Kriza e refugjatëve e shton interesimin për stabilitetin në Afganistan

Christoph Hasselbach
Afganistani dhe fundi i ëndrrës për eksportimin e demokracisë

Afganistani dhe fundi i ëndrrës për eksportimin e demokracisë

Christoph Hasselbach
Racizmi në policinë gjermane

Racizmi në policinë gjermane

Christoph Hasselbach
Nuk është zgjidhje pranimi i të gjithë refugjatëve

Nuk është zgjidhje pranimi i të gjithë refugjatëve

Christoph Hasselbach
A po bëhet Gjermania polici i ri i botës?

A po bëhet Gjermania polici i ri i botës?

Christoph Hasselbach
Rrezikohet mendimi i lirë

Rrezikohet mendimi i lirë

Christoph Hasselbach
Aleanca në funksion të krizave

Aleanca në funksion të krizave

Christoph Hasselbach
Elefanti brenda BE-së

Elefanti brenda BE-së

Christoph Hasselbach
CDU-ja dhe trashëgimia e Merkelit

CDU-ja dhe trashëgimia e Merkelit

Christoph Hasselbach
Politika kthen djathtas kudo në Evropë

Politika kthen djathtas kudo në Evropë

Christoph Hasselbach
Problemet me Trumpin dhe Erdoganin

Problemet me Trumpin dhe Erdoganin

Christoph Hasselbach
Ndëshkimi për Brexit-in do të ishte gabim

Ndëshkimi për Brexit-in do të ishte gabim

Christoph Hasselbach
G20 duhet të bëjë atë që është e vetëkuptueshme

G20 duhet të bëjë atë që është e vetëkuptueshme

Christoph Hasselbach
Refugjatë, mirëserdhët? Mirë do të ishte!

Refugjatë, mirëserdhët? Mirë do të ishte!

Christoph Hasselbach
Iluzioni për një politikë të përbashkët për azilin

Iluzioni për një politikë të përbashkët për azilin

Christoph Hasselbach
Era në Evropë është kthyer

Era në Evropë është kthyer

Christoph Hasselbach
Merkel duhet ta ndryshojë politikën ndaj refugjatëve

Merkel duhet ta ndryshojë politikën ndaj refugjatëve

Christoph Hasselbach
BE para shpërbërjes?

BE para shpërbërjes?

Christoph Hasselbach
Hendeku i ri i Evropës

Hendeku i ri i Evropës

Christoph Hasselbach
Mes ashpërsisë dhe naivitetit

Mes ashpërsisë dhe naivitetit

Christoph Hasselbach
Kulaç evropian, kërbaç amerikan

Kulaç evropian, kërbaç amerikan

Christoph Hasselbach