LAJMI I FUNDIT:
Albert Spahiu

Albert Spahiu

519 Artikuj

Mali i Zi e fton Kosovën me fusnotë në Samitin e Beçiqit – pjesëmarrja refuzohet nga Murati, Mehmeti dhe Murtezaj

Mali i Zi e fton Kosovën me fusnotë në Samitin e Beçiqit – pjesëmarrja refuzohet nga Murati, Mehmeti dhe Murtezaj

Albert Spahiu
Gerton Bejo nga Vatra Agency: Biznesi i marketingut digjital nuk ka kufi, Shqipëria dhe Kosova duhet të bashkëpunojnë si një treg i përbashkët

Gerton Bejo nga Vatra Agency: Biznesi i marketingut digjital nuk ka kufi, Shqipëria dhe Kosova duhet të bashkëpunojnë si një treg i përbashkët

Albert Spahiu
Kriza energjetike, si do të subvencionohet fatura për ata që kursejnë rrymë në Kosovë?

Kriza energjetike, si do të subvencionohet fatura për ata që kursejnë rrymë në Kosovë?

Albert Spahiu
Policët, mësimdhënësit, mjekët dhe zjarrfikësit – si do të paguhen sipas Projektligjit të ri për Paga?

Policët, mësimdhënësit, mjekët dhe zjarrfikësit – si do të paguhen sipas Projektligjit të ri për Paga?

Albert Spahiu
Projektligji për Paga del në konsultim publik, këto janë koeficientët e propozuar

Projektligji për Paga del në konsultim publik, këto janë koeficientët e propozuar

Albert Spahiu
Qeveria e Kosovës premton se së shpejti do të rishikohet vendimi që ndalon eksportin e disa produkteve esenciale

Qeveria e Kosovës premton se së shpejti do të rishikohet vendimi që ndalon eksportin e disa produkteve esenciale

Albert Spahiu
Prodhuesit kërkojnë që Qeveria e Kosovës ta rishikoj vendimin për ndalesën e eksporteve të produkteve esenciale, Ministria e Tregtisë dhe Kryeministria nuk përgjigjen

Prodhuesit kërkojnë që Qeveria e Kosovës ta rishikoj vendimin për ndalesën e eksporteve të produkteve esenciale, Ministria e Tregtisë dhe Kryeministria nuk përgjigjen

Albert Spahiu
Qytetarët e Kosovës me vlerë rekorde të depozitave në bankat komerciale, kreditë arrijnë në mbi 4 miliardë euro

Qytetarët e Kosovës me vlerë rekorde të depozitave në bankat komerciale, kreditë arrijnë në mbi 4 miliardë euro

Albert Spahiu
Mustafa nga Klubi i Prodhuesve të Kosovës: Qeveria ta rishikoj vendimin për ndalesën e eksporteve të produkteve esenciale, prodhuesit po rrezikohen në humbjen e tregut

Mustafa nga Klubi i Prodhuesve të Kosovës: Qeveria ta rishikoj vendimin për ndalesën e eksporteve të produkteve esenciale, prodhuesit po rrezikohen në humbjen e tregut

Albert Spahiu
Nga thirrja e Kurtit për kursim, deri të rënia e blloqeve – çfarë po ndodh me krizën e energjetike në Kosovë?

Nga thirrja e Kurtit për kursim, deri të rënia e blloqeve – çfarë po ndodh me krizën e energjetike në Kosovë?

Albert Spahiu
S’ka rrymë, ka rrymë – çfarë po ndodh me krizën energjetike në Kosovë?

S’ka rrymë, ka rrymë – çfarë po ndodh me krizën energjetike në Kosovë?

Albert Spahiu
Qeveria e ‘zero investimeve kapitale’, kritikat e opozitës për mosrealizim – kjo është lista e plotë e projekteve

Qeveria e ‘zero investimeve kapitale’, kritikat e opozitës për mosrealizim – kjo është lista e plotë e projekteve

Albert Spahiu
Mungesa e investimeve kapitale – përplasje ndërmjet LDK-së dhe Qeverisë për shifrat

Mungesa e investimeve kapitale – përplasje ndërmjet LDK-së dhe Qeverisë për shifrat

Albert Spahiu
Fillojnë reduktimet e rrymës në Kosovë – çfarë parasheh vendimi i Qeverisë për krizën energjetike?

Fillojnë reduktimet e rrymës në Kosovë – çfarë parasheh vendimi i Qeverisë për krizën energjetike?

Albert Spahiu
Mërgata që nga pavarësia e Kosovës dërgoi mbi 13 miliardë euro

Mërgata që nga pavarësia e Kosovës dërgoi mbi 13 miliardë euro

Albert Spahiu
Inflacioni në Kosovë arrin në 14.1 për qind – nafta, vaji ushqimor dhe buka me rritjen më të madhe

Inflacioni në Kosovë arrin në 14.1 për qind – nafta, vaji ushqimor dhe buka me rritjen më të madhe

Albert Spahiu
Financimi mbi 200 milionësh i MCC-së amerikane – cilat janë tri projektet energjetike që do të realizohen në Kosovë?

Financimi mbi 200 milionësh i MCC-së amerikane – cilat janë tri projektet energjetike që do të realizohen në Kosovë?

Albert Spahiu
Trepça ua ofron punëtorëve dy mundësi për ‘shkëputje vullnetare të marrëdhënies së punës’

Trepça ua ofron punëtorëve dy mundësi për ‘shkëputje vullnetare të marrëdhënies së punës’

Albert Spahiu
Mblidhen 10 mijë nënshkrime për Trustin, peticioni pritet të dërgohet javën e ardhshme në Kuvend

Mblidhen 10 mijë nënshkrime për Trustin, peticioni pritet të dërgohet javën e ardhshme në Kuvend

Albert Spahiu
Disa furra fillojnë shtrenjtimin e bukës, mullisët thonë se nuk është e drejtë morale rritja e çmimeve

Disa furra fillojnë shtrenjtimin e bukës, mullisët thonë se nuk është e drejtë morale rritja e çmimeve

Albert Spahiu
Tërheqja e kursimeve nga Trusti, Jashari: Ka interesim të madh nga qytetarët për ta nënshkruar peticionin

Tërheqja e kursimeve nga Trusti, Jashari: Ka interesim të madh nga qytetarët për ta nënshkruar peticionin

Albert Spahiu
Vazhdon shqyrtimi i tërheqjes së kursimeve nga Trusti – nga mungesa e kuorumit në Kuvend deri të kundërshtimi i shumicës parlamentare

Vazhdon shqyrtimi i tërheqjes së kursimeve nga Trusti – nga mungesa e kuorumit në Kuvend deri të kundërshtimi i shumicës parlamentare

Albert Spahiu
Kuvendi shqyrton tërheqjen e kursimeve nga Trusti – përkrahur nga opozita dhe sindikatat e punëtorëve, kundërshtuar nga Qeveria

Kuvendi shqyrton tërheqjen e kursimeve nga Trusti – përkrahur nga opozita dhe sindikatat e punëtorëve, kundërshtuar nga Qeveria

Albert Spahiu
Çfarë përmbante Marrëveshja për Energjinë 2013 – dallimet me Marrëveshjen e 2022-së të nënshkruar në Bruksel

Çfarë përmbante Marrëveshja për Energjinë 2013 – dallimet me Marrëveshjen e 2022-së të nënshkruar në Bruksel

Albert Spahiu