Astronik, lideri i shitje dhe mirëmbajtjes së aparateve fotokopjuese, printerëve, skanerëve dhe atyre të telekomunikimit, ka sjell në super zbritje printerin cilësor RICOH SP 4510DN.

Ky printer cilësor që vjen me një çmim prej 60 euro, i printon 40 faqe për minutë, ofron formatin A5-A4, Duplex, USB dhe Ethernet.

Për më shumë info, kontaktoni kompaninë Astronik në:

Facebook: Astronik
Nr. Tel: 045 504 305
Web site: www.astronik.net