Ambasadorja e vullnetit të mirë për Kosovën, Elvana Shala do të nis projektin e saj televiziv të titulluar “Historia ime, motiv për ty”.

Ky cikël emisionesh është i bazuar në jetën personale të ambasadores Shala, ku do të trajtojë historia të veçanta motivuese dhe vetëdijesuese me persona të cilët jeta i ka sfiduar me vështirësi të ndryshme.

Emisioni do të transmetohet çdo të premte nga ora 18:20 në Radio Televizionin e Kosovës dhe në faqen e portalit Telegrafi. /Telegrafi/