0Shares

Kompania Albi Group nga Prishtina ka ndihmuar një sërë organizatash dhe instituticionesh për fëmijë, në mënyrë që sa më shumë prej tyre të bëhen pjesë e atmosferës festive të fundvitit. Kjo ndihmë është vazhdimësi e traditës së Albi Group, që gjithmonë u ka dalë në ndihmë grupeve të margjinalizuara të shoqërisë.

Albi Group ka mbështetur Teatrin e Fëmijëve dhe të Kukullave Dodona në Prishtinë, duke ju shpërndarë dhurata nxënësve që kanë shkuar me shkollat e tyre për të ndjekur programin special të Vitit të Ri.

Në Shoqatën e Paraplegjikëve dhe të Paralizës së Fëmijëve të Kosovës Albi Group ka dhuruar dhurata për fëmijët e hendikepuar, familjet e të cilëve jetojnë në kushte të rënda sociale. Po ashtu, kompania ka dhënë dhurata për fëmijët në Qendrën Kulturore të Fëmijëve të Prishtinës, SOS Fshati i Fëmijëve në Velani të Prishtinës është përkrahur me artikuj ushqimorë si dhe shume femije jetim dhe fëmije te familjeve skamnore.

Organizatat e përkrahura kanë shprehur mirënjohjen e tyre të thellë ndaj Albi Group për përkrahjen.

Albi Group ka premtuar vazhdimin e përkrahjes për këto dhe të tjera institucione që japin kontribut kaq të rëndësishëm në zhvillimin e gjithëmbarshëm të fëmijëve. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)