Bashkë me familje çdo herë kërkoni vendbanim të duhur dhe të sigurt për të jetuar, e ku kërkoni më të mirën, e gjeni menjëherë me Al Trade.

Al Trade ndër vite kanë dëshmuar përkushtimin për realizimin e projekteve të cilësuara me ndërtim të përsosur dhe arkitekturë të veqantë.

I tillë pritet edhe objekti banesor D,  i Linda Premium Residence në Prishtinë, që iu vë gur themeli dhe pritet të jetë një ndër objektet më unike dhe më moderne në kryeqytet.

Planifikimi i detajuar dhe strategjik, është aspekti më i rëndësishëm i menaxhimit të suksesshëm të një projekti ndërtimor. Sa më kompleks e modern të jetë projekti, aq më shumë planifikim e kujdes kërkohet, por në të njëjtën kohë, kjo është cfarë e bën atë të veçantë, maksimizon efikasitetin dhe ofron rezultatet e dëshiruara në çdo ndërtim të tyre.

Veç objektit dhe ndërtimit të veqantë, ky objekt do të ketë edhe shumë hapësira funksionale, për ju dhe fëmijët tuaj, që do t’iu bëjnë të ndjehen më të sigurt dhe më rehat në lagje.

Qetësia dhe rehatia është parim i Al Trade, mbi të cilin realizohet çdo projekt,e Linda Premium Residence është padyshim vet principi për rehati. Objekti D që po ndërtohet është një sukses dhe një arritje për të cilën familja e Al Trade ndjehet krenar që po ofron të gjitha kushtet themelore dhe shumë më tepër për jetesën tuaj.

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Al Trade Center

Nr.tel: 0800 77770

E-mail: info@altradecenter.com