Nëse deri tani keni kërkuar ndonjë arsye për të blerë banesë të re apo të ndërroni vendbanimin në një lagje më të bukur, të qetë e me shumë benefite afatgjate, atëherë ekziston zgjidhja ideale për ju. Al Trade Center sjell 20% zbritje në të gjithë kompleksin e Linda Premium Residence.

Ndonëse keni dëshiruar ta përjetoni si është të jesh pjesë e jetesës së përditshme në penthouse të Lindës apo të krijosh studio personale në njërën prej banesave me banim me ura lidhëse, atëherë këtë e gjeni te Linda Premium Residence. Aty dielli venitet gjatë perëndimit tek dritaret gjiganre në dhomën e ditës, me një mini bar në qoshet e hapësirës.

“Gjatë këtyre 20 viteve, ne punuam me përkushtim për të sjellur tek ju mundësi të reja të jetesës me stile ndërkombëtare, dhe meqenëse klima është duke ndryshuar ne kemi bërë zgjidhje edhe sa i përket gjelbrimit dhe efikasitetit të energjisë me gjasë që sjell kursime edhe në menyrë ekonomike duke implementuar Sistemin Smart Home”, deklaroi së fundmi bordi i Al Trade Center me anë të një komunikate.

Al Trade Center e njohur tani për shumë oferta rreth blerjeve në kompleksin Linda Premium Residence
po ua ofron banorëve një kompleks me detaje edhe jetesë luksoze sikur në Evropë.

Nëse po ju mungon diçka, ndoshta është një banesë në Linda Premium Residence.
Nëse jeni mjaft me fat, kjo pronë do të bëhet e juaja.

Shërbimet e kësaj kompanie deri tani asnjëherë nuk i dëshpëruan qytetarët e Kosovës dhe banorët të cilët tashmë veçse janë në pritje për të hyrë në këtë kompleks madhështor, pikërisht në 20 vjetorin e themelimit të kompanisë.

“Ky 20 vjetor është dhurata jonë për ju, e me gjithë ndershmëri”, shton ndërkaq stafi i Al Trade Center.

Duke filluar nga data 1 deri më 20 Gusht, ju keni një mundësi fenomenale për të përfituar në blerjen e një banese e cila jo vetëm që ju shërben për rehati, por edhe ide tjera për përfitime ekonomike. Pra, mos e lëni këtë ofertë t’ju ikë sepse keni mundësi t’shkëlqyer të vendoseni në një kompleks i cili do t’iu rehatojë për tërë jetën. Përfitoni nga kjo ofertë që veçse ka filluar nga data 1 gusht keni edhe shumë pak ditë deri tek çelësi i banesës në duart e juaja, me ofertën e cila përfundon me 20 gusht. Mundësi ideale për ju, për të vënë bazat për një jetë të sigurtë, plot lumturi, besueshmëri dhe qëndrueshmeri në vendin ku jetoni duke blerë banesë në kompleksin Linda Premium Residencë me 20% me lirë.

Benefitet

-Hapësira gjelbëruese për shëtitje dhe rekreacione në kompleks.
-Kënde të lojërave për fëmijë në oborrin e kompleksit dhe kopsht për fëmijë.
-Sigurim dhe vëzhgim 24/h me kamera në të gjithë kompleksin jashtë si dhe brenda.

Në Linda Premium Residencë ofrohet pos tjerash:

– Sistem të plotë menaxhimi, mirëmbajtjeje me shtëpiak të dedikuar.
– Kopsht për fëmijë.
– Supermarket dhe restaurant.
– Mjeku i lagjes dhe barnatore.
– Qendër fitnesi me SPA, pishinë të mbyllur dhe sauna.
– Parking të jashtëm dhe nëntokësor.

-Sistemin smart home/ shtëpi e mençur, kurseni më shumë energji edhe në mënyrë ekonomike.
Përmes telefonit mobil kontrolloni të gjithë banesën, si dhe përmes aplikacioneve të ndryshme mund të keni qasje në paisjet elektronike të ndryshme, qoftë ta bëni kafën e mëngjesit, t’i hapni dritaret apo ti mbyllni dritat.

Ky kompleks ka për qëllim të ju orientojë për një jetese të shëndetshme sepse e gjitha është projektuar për t’a vetdijësuar qëndrueshmerinë dhe kujdesin ndaj ambientin dhe klimës globale, për shkak të vendndodhjes ju keni përparësi të përjetoni një pamje fantastike me terracat e mëdha dhe ballkonet me të cilat Linda Premium Residence ju ofron ambient të përshtatshëm për evente të ndryshme apo çlodhje.

Koha kalon shpejtë, shfrytëzoje rastin dhe përfito nga kjo ofertë – 20% zbritje në Linda Premium Residence, 20 ditë për 20 vjetorin e Al Trade.

Për më shumë kontaktoni në:
0800 77 770(pa pagesë), +383(0)44 976 777, +383(0)49 777 127, +383(0)49 318 676.
info@altradecenter.com
altradecenter.com

Artikull i Sponsoruar