Kipper si njëri ndër marketet më të njohura shqiptare në Maqedoninë e Veriut po vazhdon me hapjet e njëpasnjëshme të pikave të veta në Kosovë.

Të hënën me 5 dhjetor bëhet hapja e dy marketeve të reja në Ferizaj, më saktësisht në rrugët: Vëllezërit Gërvalla’ dhe  ‘Brahim Ademi’.

E me rastin e hapjes sigurisht se nuk do të mungojnë as zbritjet dhe ofertat e çmendura në të gjitha produktet, pikërisht në ditë e hapjes do të fillojë edhe aksioni tre ditor.

Ju do të keni mundësi të shikoni, përzgjedhni dhe bleni nga të gjitha sektoret duke filluar nga ai ushqimor deri tek ai higjienik, me çmime shumë më të lira.

Blej dhe kurse çdo ditë vetëm në Kipper!