A jeni të shpenzoni e të kurseni? Si çdo vit tjeter, tracionalisht festojmë përvjetorin e kompanisë. Agimi  Company Qeramika mbush plot 22 vite në tregun tone dhe më gjerë. Përvjetori i kompanisë sjell  përfitime të mëdha për të gjithë ata të cilët janë të interesuar t’i rregullojnë ambientet e shtëpive,  zyreve apo ambienteve të tyre.

Zbritje 22% në të gjitha produktet por nuk përfundon me kaq. 22% +  22% në produkte të caktuara, andaj shfrytëzojeni këtë mundësi me 30 Shtator (e premte) dhe 1 Tetor (e  shtune). Nuk përfundon me kaq!

Agimi Company sjell në treg një ndër risitë më të mëdha të industrisë së qeramikës. Active Surfaces është pllaka me veti vete pastruese, anti-bakteriale si dhe antivirale. Active Surfaces jo vetëm që ka  vlerë të madhe dizajni, por gjithashtu i përgjigjet në mënyrë inovative nevojës sonë për siguri dhe  mirëqenie.

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Agimi Company

E-mail: info@agimicompany.com

Nr.tel: 045 611 045