Kompania lidere ne shitjen e çajit të zi Emona SH. P. K po vjen me një risi të madhe. Produkti më i shitur në treg çaji Emona Brand, lansoi reklamën e parë me imazh modelen e njohur nga Shqipëria – Adrola Dushi.

Modelja shqiptare ka lidhur kontratë një vjeçare me Kompaninë e njohur “Emona SH. P. K”, ku përgjatë kësaj periudhe do të vijnë me shumë kampanja dedikuar çajit të Emona Brand-it.

Suksesi, mençuria dhe imazhi i pastër i saj ka ndihmuar që Adrola të bëhet imazh i çajit lider Emona Brand.