0Shares

Fotografi nga Lugina e Preshevës, Adrian Limani, është përzgjedhur të jetë pjesë e librit/katalogut ndërkombëtar “Top 200 Best Digital Artists 2012/2013”, në të cilin janë përfshirë artistët më të mirë që manipulojnë me fotografi nga tërë bota.

Nga 3.000 kandidatët janë përzgjedhur vetëm 200, ndërsa Adriani është i më i riu (21 vjeç) në këtë përzgjedhje.

Libri/katalogu do të publikohet në janar të vitit të ardhshëm dhe do të shpërndahet gjithandej në 72 shtete, po ashtu do të jetë edhe mundësia e blerjes online. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)