Të gjithë e dimë se ilaçi më i mirë kundër orarit intensiv të punës, stresit dhe vështirësive të jetës është një gjumë i mirë.

Për një gjumë cilësor përgjegjës është një shtrat i mirë dhe për një shtrat të mirë përgjegjës është De Novo.

De Novo është fabrika për prodhimin e mobilieve, shtretërve dhe dyshekëve dhe është një brend nga Turqia që gjendet edhe në tregjet e Europës, posaçërisht në Francë, Zvicër dhe Rumani.

De Novo i plotëson të gjitha nevojat dhe pritshmëritë e klientit në mënyrën më të mirë si dhe përmirëson vazhdimisht të gjitha proceset e prodhimit dhe shërbimit duke u kujdesur në vazhdimësi për klientin.

De Novo synon të rrisë vazhdimisht standardet duke kombinuar linjën e saj inovative dhe qasjen moderne të prodhimit me përvojën e saj në këtë sektor.

De Novo afër jush, për një gjumë të rehatshëm!

Për më shumë informata: 

Web: denovomobilya.com
E-mail: info@denovomobilya.com
Facebook: de Novo