Kush nuk dëshiron të kryejë një shërbim shëndetësor ku ndihet i sigurt dhe nën përkujdesje të një ekipe?

Këtë përkujdesje ju ofron ACI, qendra e vetme në Kosovë e cila ofron shërbime cilësore në trajtimin e obezitetit dhe ndërhyrjeve estetike, shërbime këto të cilat viteve të fundit janë në përdorim e sipër si nga aspekti shëndetësor por edhe ai estetik.

ACI po rritet dita ditës ku deri tani ka arritur marrëveshje me 95% të spitaleve në Turqi, gjë e cila i mundëson ofrimin e trajtimeve në mënyrë perfekte, me çmimet më të arsyeshme në treg.

Qendra ACI vazhdon të tregoj rezultate të mahnitshme në trajtimin e obezitetit, dhe njihet si qendra më e suksesshme në Kosovë. Përveç trajtimit në Turqi, kjo qendër ofron konsulta pa pagesë me dietologe profesioniste edhe në Kosovë.

Deri tani, ka ofruar trajtim për qindra pacientë nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia e Veriut, e vende të ndryshme evropiane si: Gjermania, Franca, Zvicra, Finlanda, Danimarka dhe Kanadaja.

Përveç trajtimit të obezitetit përmes ndërhyrjeve siç janë: Ngushtimi i stomakut, vendosja e balonës gastrike, trajtimi i obezitetit përmes botoksit në stomak dhe bypass-it gastrik, qendra ACI ofron shërbime edhe për ndërhyrjet estetike si: Mbjellja e flokëve, rimodelimi i hundës, ndërhyrjet e gjoksit, trajtime të ndryshme estetike etj.

Vlen të theksohet se qendra ACI do të vazhdoj ofrimin e trajtimeve me këto çmime edhe gjatë stinës së verës.

Për t’u informuar saktë rreth ndërhyrjeve, kushteve dhe ofertave që ofron kjo qendër mund të kontaktoni direkt:

Nr.tel: +38348 606 860 dhe +38348 788 781 

Facebook: Qendra ACI

Instagram: qendra.aci