Homofobe e krishterë dhe djathtiste, është kundër abortit dhe 'islamit të dhunshëm': Kush është Giorgia Meloni, kryeministrja e ardhshme e Italisë?
Homofobe e krishterë dhe djathtiste, është kundër abortit dhe 'islamit të dhunshëm': Kush është Giorgia Meloni, kryeministrja e ardhshme e Italisë?
Botë

Në fokus

MË SHUMË NGA FOKUSI
Kriza në Ukrainë