Lokale të cilat janë pjesë e një kompleksi banesor dhe ka qarkullim të vazhdueshëm të njerëzve të cilën mund të ndikojnë në zhillimin dhe rritjen e atij biznesi që e keni filluar.

Lokalet të tilla tani mund të gjeni në Fushë Kosovë bashkë me një garazhë dhe të cilat janë vënë në shitje dhe të gjitha kanë fletë poseduese.

Gjithçka që duhet të dini rreth lokaleve dhe garazhës në shitje

Këto lokale janë në lokacion të përshtatshëm, që do të ndikojë pozitivisht në zhvillimin dhe rritjen e biznesit që keni startuar, të gjitha janë afër njëra tjetrës dhe pjesë e tyre janë edhe 10 garazha.

LOKALET DHE GARAZHA NË SHITJE

Lokali 215m2 – 268,750 €

Lokali 50m2 – 55,000 €

Lokali 62m2 – 68,200 €

Lokali 77m2 – 84,700 €

Lokali 48m2 – 52,800 €

10 Garazha nga 16m2 – 5000€ për një.

Video e lokaleve dhe garazhës

Për më shumë informacione kontaktoni në:

realestate@telegrafi.com

Nr.tel: 048 90 90 90