Shumica prej nesh dëshirojnë të zgjohen duke u ndjerë të freskët, të pushuar dhe të gatshëm për ta përshëndetur ditën përpara me një buzëqeshje. 

Ditët e sotme njerëzit janë duke fjetur më pak se në të shkuarën.

Mësoni cilat janë ato 3 gjëra që ju nevojiten për të pasur gjumin sa më të shëndoshë.

1. Dysheku i përshtatshëm

Dyshekët janë thelbësorë për një gjumë të mirë, prandaj është e rëndësishme të zgjidhni atë që ju jep mbështetje më të mirë të mundshme të trupit. Varësisht prej peshës dhe gjatësisë që e keni, e zgjidhni dyshekun e fortë apo të butë.

Në JYSK, ju do të gjeni të gjitha llojet e dyshekëve. Për më shumë klikoni KËTU.

2. Jastëku që ju jep mbështetje të duhur

Nëse nuk mund të ndiheni të qetë në jastëkun tuaj, mund të jetë koha ta ndërroni. Disa vlerësojnë jastëkun e fortë, të tjerët dëshirojnë të zhyten në një re të butë. Anatomik apo i mbushur me pupla, të gjitha i gjeni në JYSK duke klikuar KËTU.

3. Jorgan që jua rregullon temperaturën trupore

Për një gjumë të rehatshëm nuk mjafton vetëm dysheku dhe jastëku i mirë. Një jorgan që e rregullon temperaturën e trupit ju siguron gjumin e pandërprerë dhe të qetë gjatë netëve të ftohta.

Varësisht a preferoni jorganët me mbushje natyrore apo artificiale, ne JYSK e gjeni përzgjedhjen e madhe të jorganëve të ndryshme.  Për më shumë, shikoni KËTU.

Nga 24 deri 26 janar në JYSK kurseni 20-60% në të gjitha produktet për dhomën tuaj të gjumit!